Aanbesteding raadsinformatiesysteem Beuningen voortijdig geeindigd – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding raadsinformatiesysteem Beuningen voortijdig geeindigd

De aanbesteding voor een raadsinformatiesysteem in de gemeente Beuningen is afgebroken. zie ook Raadsinformatiesysteem Beuningen. Als reden wordt opgegeven :

De Aanbestedende Dienst (AD) heeft besloten deze lopende procedure te beëindigen.

Door een nauw sluitende termijn wegens agenda-technische redenen bij de beoordelingscommissie en nieuwe inzichten voor een juiste kwaliteitsbeoordeling zal deze aanbesteding worden beëindigd.

We hadden er bij het schrijven over de aanbesteding destijds al een voorgevoel van, de Nota van inlichtingen bevestigt dat gevoel. Buiten dat laat GIBIT 2020 zien dat niet alle leveranciers alle artikelen onderschrijven, een aanbestedende dienst die de bezwaren van de leverancier erkent, maar door een één op één overname van de GIBIT wordt er niet aangepast. Grappig, dat zie je ook in de IT zelf. In 0- versies van software zijn de procedures rechtlijnig en streng en in latere versies wordt dat meer losgelaten om efficiënt werkbaar te zijn. Bij Gibit lijkt dat niet anders te zijn. VNGRealisatie zegt: Op www.gibit.nl vindt u de laatste versie van de normen. We bevelen aan om in de uitvraag documentatie expliciet op te nemen welke normen vereist zijn.

Bron: Tenderned maandag 12 juli 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/232993

1 thought on “Aanbesteding raadsinformatiesysteem Beuningen voortijdig geeindigd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *