Wooneenheden tijdelijke opvang ontheemden Stadskanaal – Aanbestedingsnieuws

Wooneenheden tijdelijke opvang ontheemden Stadskanaal

Foto: Purmerend.nl

Een openbare Europese aanbesteding van de gemeente Stadskanaal voor de aanschaf en levering van wooneenheden ten bate van de (tijdelijke) opvang van ontheemden in gemeente Stadskanaal. De wooneenheden dienen als tijdelijke bewoning op de middellange-termijn locatie; Sportparklaan en na deze tijdelijke bewoning is de gemeente voornemens deze wooneenheden in te zetten voor een nieuwe, nader te bepalen en nog te realiseren lange termijn locatie. De uiterlijke opleverdatum is 1 maart 2024. De projectlocatie is gesitueerd op een sportpark in Stadskanaal. Het perceel beslaat circa 8500 m². Op dit perceel zullen naast de wooneenheden ook veertig  parkeerplaatsen, toegangswegen, wandelpaden, algemene voorzieningen en buitenruimte gerealiseerd worden. De projectlocatie zal op moment van uitvoering goed bereikbaar zijn voor (vracht)verkeer. Het terrein van de projectlocatie zal indien nodig in overleg met de leverancier toegankelijk worden gemaakt voor de levering van de wooneenheden. De te leveren wooneenheden en nevenruimtes zullen in een enkele bouwlaag geplaatst moeten worden. Enkel in goed overleg kan hiervan afgeweken worden. De ruimte
voor inbreiding van de wooneenheden is géén onderdeel van deze opdracht en kan als onderdeel van de vrije buitenruimte worden gerekend.

De zelfstandige wooneenheden moeten in totaal plek bieden voor 120 tot 150 individuen. Samenwonend in groepen van 4 tot 5 personen per zelfstandige wooneenheid. De zelfstandige wooneenheid wordt gedefinieerd als een modulaire wooneenheid die beschikt over ten minste:
– Een BVO van minimaal 35 m² tot maximaal 75 m².
– Een verblijfsruimte met:
o Keukenblokje met warm- en koud water, gootsteen en 2 pits (elektrisch) kooktoestel en bovenkasten.
– Tenminste één natte cel met:
o Douchevoorziening met warm water
o Toilet met wasbak voorzien van koud water
– 1 tot 2 afsluitbare bedruimtes
o Plek voor vier 1-persoons bedden (Bedden niet meeleveren)
o Minimaal 16 m²
– Buitendeur met dag- en nachtslot. Sleutelplan in overleg nader vast te stellen.
– Voorzien van een complete elektrische installatie, bestaande uit een meterruimte, wandcontactdozen, schakelaars en verlichtingspunten.
– Voorzien van tapwateraansluiting.
– Zelfstandige elektrische verwarming met voldoende capaciteit.
– Voldoende ventilatiemogelijkheden. In de badruimte en keuken een mechanische afzuiging.

Dit betreft een SAS-dienst (Sociale en andere specifieke diensten) Dit biedt de aanbestedende dienst  de mogelijkheid de Alcatel-termijn(bezwaarperiode) van normaliter twintig dagen te verkorten naar zeven dagen. Stadskanaal wenst één inschrijver te contracteren die verantwoordelijk is voor het leveren van wooneenheden/units.
De opdracht wordt niet opgedeeld in de percelen gezien de opdracht wordt gezien als een logisch samenhangend geheel. Stadskanaal nodigt u van harte uit om in te schrijven.

De aanbestedende dienst volgt voor de aanbesteding een Europees openbare procedure.

Bron: Tenderned donderdag 2 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/315315

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 3 november 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *