Buckykamers voor MBRT opleiding Haarlem – Aanbestedingsnieuws

Buckykamers voor MBRT opleiding Haarlem

De huidige buckykamers van de opleiding MBRT in Haarlem zijn in 2014 gerealiseerd. In oktober 2023 hebben wij het bericht ontvangen dat de huidige apparatuur niet meer gegarandeerd onderhouden kan worden. De huidige kamers bestaan uit twee (2) identieke kamers (zogenaamde spiegelopstelling) met daarin per kamer een buckysysteem.

Studenten die in opleiding zijn tot Medisch beeldvormend en bestralingsdeskundige (MBB) moeten in staat zijn om met deze apparatuur te werken, al gedurende hun opleiding tijdens de stage, ’en daarna tijdens het werk als MBB-er. Het is daarnaast noodzakelijk om mee te gaan met de huidige ontwikkelingen op het gebied van medische beeldvorming en tijdens de opleiding te werken met toekomstbestendige systemen.

© Hologic
http://www.hologic.com/3d-mammography%E2%84%A2-clinical-images

Het is daarnaast noodzakelijk om mee te gaan met de huidige ontwikkelingen op het gebied van medische beeldvorming en tijdens de opleiding te werken met toekomstbestendige systemen. Het komen tot een overeenkomst met één (1) leverancier voor de levering, demontage, afvoer en inruil van de huidige apparatuur, training van docenten en technici en het onderhoud van twee (2) complete Buckysystemen.

Inschrijver toont aan dat hij over voldoende deskundigheid en ervaring beschikt voor een goede uitvoering van de opdracht. Bouwmanagementdiensten vanaf de initiatieffase t/m de realisatiefase met een minimale opdrachtwaarde van € 50.000,00 exclusief btw per jaar.

Zie ook:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/336331

Zie eerder:

RIVM gunt opdracht mammografen aan Tromp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *