Vervanging slagboominstallaties strandopgangen Bergen – Aanbestedingsnieuws

Vervanging slagboominstallaties strandopgangen Bergen

Foto: Google Streetview

De slagbomen gevestigd aan de strandopgang van de gemeente Castricum en de gemeente Bergen zijn aan vervanging toe. De slagboominstallaties voldoen niet meer aan de gewenste eisen en vragen veel (storings)onderhoud. Het toegangssysteem heeft regelmatig last van storingen. Het vernieuwen van de slagbomen is tevens een goed moment om grip te krijgen op de geleverde en/of niet geleverde toegangspassen en ontheffingen. De opdracht omvat:

1. Het vervangen van de slagbomen incl. de volledige installatie en ingebruikstelling, aan de strandopgangen van Castricum, Egmond, Bergen, Hargen en Camperduin. Onder de volledige installatie wordt verstaan: het systeem, de slagboom, de lussen en alle bekabeling.
2. Het demonteren en afvoeren van de huidige slagbomen.
3. Aanpassen grondwerk/aanhelen straatwerk (klinkers of stelconplaten) rondom de installaties
4. Onderhoud van de installatie voor een periode van 24 maanden.

Bedoeling is om een overeenkomst met één leverancier aan te gaan voor deze overheidsopdracht voor de duur van de vervanging van de slagbomen én onderhoudsperiode van vierentwintig maanden met mogelijkheid tot verlenging.
De intentie is om de overeenkomst met de leverancier per 1 december 2023 te sluiten. Na vierentwintig maanden kan de overeenkomst (eenzijdig) worden verlengd onder gelijkblijvende voorwaarden. Aanbesteder verlengt de overeenkomst maximaal vier keer voor maximaal twaalf maanden per keer.Aanbesteder volgt de openbare procedure en gunt op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zaterdag 2 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/308661

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 4 september 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *