Ondergrondse containers gemeente Meppel – Aanbestedingsnieuws

Ondergrondse containers gemeente Meppel

Ondergrondse container in Meppel. Foto: Google Streetview

Om de inzameling van restafval in Meppel te blijven faciliteren, zullen er voor uitbreiding en vervanging een aantal ondergrondse systemen worden aanbesteed deze dienen uitwisselbaar te zijn met de reeds in Meppel zijnde werkende systemen. Aan deze levering wordt tevens een full-service onderhoudscontract gekoppeld. De nieuw te leveren ondergrondse containers (binnenbak, inwerpzuil Metro opname, veiligheidsvloer en voetgangersplatform) passen in de huidige aanwezige Metro betonbakken met binnen afmeting 1465 x 1465 x 2680 mm(LxBxH) en worden compleet afgemonteerd afgeleverd op een door de opdrachtgever bepaalde locatie binnen de gemeente, en moeten onderling uitwisselbaar zijn in bestaande systemen. Het gaat om een totale levering van +- 240 stuks ter vervanging van de huidige ondergrondse containers.

Deze containers bestaan uit een binnencontainer met aanslag zuil, één haak Metro systeem met toegangscontrole, voetgangers platform.  Daarnaast voor jaarlijkse uitbreiding vragen wij complete systemen (metro betonbak, putrand, binnencontainer met aanslag inhoud 5m³, inwerpzuil voorzien van toegangscontrole en één haak Metro opnamesysteem, veiligheidsvloer.

De aanbestedende dienst is van plan om in de eerste drie jaar van de af te sluiten overeenkomst gemiddeld tachtig containers per jaar te vervangen. Aan deze aantallen kunnen geen rechten worden ontleend. De af te sluiten raamovereenkomst wordt aangegaan voor een vaste periode van vier jaar welke loopt van 1 januari 2024 tot en met 1 januari 2028. “Hierna bestaat de optie om de overeenkomst eenmaal met twee jaar te verlengen tot en met uiterlijk 1 januari 2032. ”
NDR: Tja dit is de tekst in de offerte aanvraag. AN vraagt zich af of de overeenkomst nu tweemaal met twee jaar verlengd kan worden of eenmaal twee jaar tot 1 januari 2030 of eenmaal vier jaar tot 1 januari 2032. In de concept overeenkomst staat dat de opdrachtgever de overeenkomst eenzijdig met twee  jaar verlengen.”

Er is sprake van een openbare aanbestedingsprocedure. Het doen van een inschrijving houdt in dat de inschrijver zich conformeert aan de gestelde eisen en met de bepalingen van deze aanbestedingsprocedure instemt.

Bron: Tenderned dinsdag 10 oktober 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/312749

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 11 oktober 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *