Steenwijkerland publiceert opdracht rioolvervanging – Aanbestedingsnieuws

Steenwijkerland publiceert opdracht rioolvervanging

Via de website van gemeente Steenwijkerland vond de redactie van Aanbestedingsnieuws een meervoudog onderhandse opdracht voor rioolvervanging van Steenwijkerland.

De gemeente Steenwijkerland is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform hoofdstuk 7 van het ARW2016 voor Rioolvervanging Wetering.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit:

  •  aanbrengen ca 50 drukrioleringsgemalen (excl. leverantie);
  • lokaliseren en overzetten circa 90 rioolhuisaansluitingen via de bermen naar de drukrioleringsgemalen incl. het aanbrengen van erfafscheidingsputten;
  • leveren en aanbrengen circa 1500m verzamelriool PVC 125/160 in de bermen;
  • leveren en aanbrengen circa 3500m persleiding rond 75mm dmv graven;
  • leveren en aanbrengen circa 3000m persleiding rond 75mm dmv circa 24 gestuurde boringen
  • dicht schuimen ca 6500m vervallen riolering (pvc 160/200);
  • graafwerk dient elektrisch uitgevoerd te worden
  • overige werkzaamheden.

Het vrij verval rioleringssysteem zal worden vervangen door een drukrioleringssysteem. Het betreft een bewerkelijke klus onder lokaal specifieke uitdagende omstandigheden. Slappe venige grond, hoge grondwaterstand, werken in particulieren tuinen en beperkte werkruimte. 

Bij deze meervoudig onderhandse aanbesteding zullen maximaal 5 bedrijven in de gelegenheid gesteld worden om in te schrijven. Hiervoor zijn inmiddels 3 bedrijven geselecteerd. Wilt u in aanmerking komen voor één van de twee openstaande plaatsen, dan kunt u zich uiterlijk 24 mei 2024 online aanmelden.

Procedure

De aanmeldingen worden eerst beoordeeld op geschiktheid aan de hand van de opgegeven referentieprojecten. Indien er meer dan twee geschikte aanmeldingen zijn, wordt uit de lijst van geschikte aanmeldingen twee aanmelders geloot die toegelaten zullen worden tot de aanbestedingsprocedure.

Na vaststelling van de definitieve lijst zullen alle bedrijven die zijn toegelaten tot de aanbestedingsprocedure gelijktijdig de aanvraag toegestuurd krijgen. Niet geselecteerde bedrijven worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

TenderNed

Voor het (digitaal) uitvoeren van meervoudig onderhandse aanbesteding maakt Steenwijkerland gebruik van het aanbestedingsplatform TenderNed (www.tenderned.nl). Heeft u nog geen account op TenderNed? Kijk dan tijdig – dat wil zeggen uiterlijk op de uiterste datum waarop u zich voor deze aanbesteding kunt aanmelden – een gratis account aan te maken op TenderNed.

Online aanmelden

Sluitingsdatum: 24 mei 2024
CPV:45

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *