Nieuwbouw kindcentrum Raamsdonkveer (drie aanbestedingen) – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw kindcentrum Raamsdonkveer (drie aanbestedingen)

Impressie: © Stichting Uniek

Voor de nieuwbouw van KC Raamsdonkveer is Stichting Uniek op zoek naar een uitvoeringsteam, waarbinnen de disciplines bouwkunde en installatietechniek (werktuigkundig en elektrotechnisch) zijn vertegenwoordigd en opgesplitst in drie percelen.

De nieuwbouw van KC Raamsdonkveer wordt ca. 3.000m2 BVO groot en wordt gebouwd aan de Parklaan te Raamsdonkveer. Er wordt onderdak geboden aan een basisschool, een kinderdagverblijf (hierna KDV) en buitenschoolse opvang (hierna BSO).
Er dient rekening te worden gehouden met de stedelijk bouwkundige context waarbinnen het gebouw gerealiseerd wordt, in het kader van geluidsbelasting ten gevolge van het verkeer van de Parklaan en de tennis- en padelbanen van de naastgelegen
tennisvereniging. Verder zal op hetzelfde perceel een sporthal (reeds in opdracht verstrekt) en de inrichting van de openbare ruimte (door gemeente nog aan te besteden) gerealiseerd worden. De oplevering van de sporthal is naar verwachting zomer 2024 waarna een deel van de inrichting van het openbaar gebied gerealiseerd zal worden.
Aanbesteder Stichting Uniek heeft voor de ontwerp- en advieswerkzaamheden een ontwerpopdracht verstrekt aan Marquart Architecten als architect, H4D Raadgevend Ingenieurs B.V. als constructieadviseur en Klictet Installatie Advies en Beheer als installatieadviseur en adviseur bouwfysica, brandveiligheid en akoestiek.

De aanbesteding vindt plaats volgens een Europese niet-openbare aanbestedingsprocedure. Er zullen per perceel (per percel apart aanbesteed) maximaal vijf gegadigden worden uitgenodigd om een inschrijving te doen. Gegadigden mogen op alle drie de percelen inschrijven. Hierbij zullen de inschrijvingen per perceel afzonderlijk beoordeeld worden.

Bron: Tenderned zondag 2 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/302431 Perceel 1 bouwkundig en https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/302434 Perceel 2 werktuigkundige installaties en https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/302435 Perceel 3 elektrotechnische installaties.

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 4 juli 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *