Nieuwbouw KC De Toermalijn Zwijndrecht – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw KC De Toermalijn Zwijndrecht

mpressie: © Nestas Scholengroep

Nestas Scholengroep is op zoek naar een integraal uitvoeringsteam voor de nieuwbouw van Kindcentrum De Toermalijn te
Zwijndrecht. Daarvoor wordt een nationale niet-openbare aanbestedingsprocedure georganiseerd, met eerst een selectiefase en daarna een gunningsfase. De opdracht bestaat uit de integrale (bouwkundige, werktuigkundige en elektrotechnische) uitvoeringswerkzaamheden voor de realisatie van kindcentrum De Toermalijn, inclusief buitenruimte.

De nieuwbouw van KC De Toermalijn wordt aan de Schaepmanlaan 23 Zwijndrecht gerealiseerd. Hierin komen de basisschool De Toermalijn en i.c. Yes! Kinderopvang met een kinderdagverblijf en een BSO. Het project betreft de nieuwbouw van het kindcentrum, inclusief de buitenruimte. Parkeren en kiss&ride hoeft niet op het perceel en valt buiten de scope van dit project. Dit geldt eveneens voor de gymzaal. De grootte van het gebouw is totaal 1.450 m2 bvo. Het huidige terrein omvat 1.895 m2.
De tijdelijke locatie van De Toermalijn bevindt zich aan de Anna Paulownastraat in Zwijndrecht. De sloop en het bouwrijp maken van het terrein zijn geen onderdeel van de opdracht en wordt door de gemeente verzorgd. Basisschool De Toermalijn zal Montessorionderwijs gaan geven en i.c. Yes! Kinderopvang (met het kinderdagverblijf en de BSO) volgt de school in het Montessori-concept en zal dit ook vertalen naar de kinderopvang.

Bron: Tenderned woensdag 12 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/303986

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 13 juli 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *