Marktconsultatie bedrijfswagens Bloemendaal – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie bedrijfswagens Bloemendaal

De gemeente Bloemendaal is van plan een opdracht in de markt te plaatsen voor het vernieuwen van negen bedrijfswagens, in gebruik bij Buitendienst en Bodedienst. De gemeente Bloemendaal heeft de doelstelling deze  bedrijfswagens te
elektrificeren. Omdat de levensduur van de huidige voertuigen aan het eind is, wil de gemeente alle voertuigen in één keer vervangen. Voor de Buitendienst betreft het (onder voorbehoud van wijzigingen) de volgende voertuigen:
• 3 pick-ups, enkele of dubbele cabine geschikt voor minimaal 3 personen, met kippende laadbak met een maximaal toegestane voertuigmassa van 3.500 kg en een minimaal laadvermogen van 750 kg.
• 2 pick-ups, enkele cabine geschikt voor minimaal 2 personen, met kippende laadbak met een maximaal toegestane voertuigmassa van 3.500 kg en een minimaal laadvermogen van 500 kg.
• 1 pick-up, enkele cabine geschikt voor minimaal 2 personen, met vaste laadbak met een minimale inwendige lengte van 3000 mm, volledig afsluitbare huifopbouw, hydraulische laadkraan HIAB T-CLX 009-1 met een maximaal toegestane voertuigmassa van 3.500 kg en een minimaal laadvermogen van 500 kg.
• 2 bestelauto’s, cabine geschikt voor minimaal 2 personen, volledig tussenschot met raam, aan beide zijkanten een schuifdeur en achterdeuren. Voor de Bodedienst betreft het (onder voorbehoud van wijzigingen) het volgende voertuig:
• 1 bestelauto, cabine geschikt voor minimaal 2 personen, volledig tussenschot met raam, aan beide zijkanten een schuifdeur en achterdeuren.

Het doel van de aanbesteding is het selecteren en contracteren van maximaal twee leveranciers voor het leveren van zes pick-ups en drie bestelauto’s. De marktconsultatie die vooraf gaat aan de aanbesteding bestaat uit drie onderdelen: een schouw, schriftelijke vragenlijst en indien nodig en door de gemeente gewenst een verdiepingssessie.  Geïnteresseerde partijen krijgen de gelegenheid de te vervangen voertuigen te bekijken op een locatie van de gemeente Bloemendaal. Hiermee wordt meer inzicht verkregen in de behoeftes per carrosserievorm in relatie tot de minimale benodigde ruimte in de cabines, de mee te nemen gereedschappen en lading. De schouw zal plaatsvinden op 6 oktober 2023 om 10 uur. Graag ontvangen we vooraf een aanmelding van deelname aan de schouw, via de berichtenmodule in Tenderned. Locatie schouw: Gemeentewerf, Brouwerskolkweg 2, 2051 ED Overveen.

De circa vijfentwintig vragen zijn verdeeld in 3 groepen.: Algemeen, duurzaamheid en elektrisch wagenpark en zijn te vinden in het aanbestedingsdocument.

Bron: Tenderned dinsdag 19 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/310543

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 20 september 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *