Civiele werkzaamheden parkeerbijdrage Natuurmonumenten – Aanbestedingsnieuws

Civiele werkzaamheden parkeerbijdrage Natuurmonumenten

Illustratie: pixabay.com

Natuurmonumenten heeft de intentie om onder de noemer “Parkeerbijdrage” gratis parkeren voor leden en betaald parkeren voor niet-leden in te voeren op al haar parkeerterreinen. Op circa zestien grote parkeerterreinen verspreid door Nederland wil Natuurmonumenten in de komende drie jaar Parkeerbijdrage introduceren door middel van het plaatsen en operationeel maken van betaald parkeersystemen. Op de grote parkeerterreinen is gekozen voor het toepassen van slagbomen met
bijbehorende systemen van IP-Parking. De planning is om de verschillende parkeerterreinen in de jaren 2023, 2024 en 2025 van parkeersystemen te voorzien.

De verschillende parkeerplaatsen worden opnieuw ingericht om betaald parkeren in te kunnen voeren. Om dit te realiseren moeten de volgende werkzaamheden op de parkeerterreinen uitgevoerd worden:

– Opnemen elementen- en asfaltverharding;
– Grondwerk;
– Aanbrengen mantelbuizen;
– Aanbrengen kantopsluiting;
– Aanbrengen elementen- en asfaltverhardingen;
– Aanbrengen en herstellen groen;
– Aanbrengen straatmeubilair;
– Aanbrengen openbare verlichting;
– Projectmanagement bij de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van de werkzaamheden met de betrokken partners waaronder de beheereenheden van Natuurmonumenten en Aveco de Bondt);
– Coördinatie met nevenopdrachtnemers (o.a. IP-parking en APCOA)

Om de inspanningen vanuit de markt te beperken is er voor gekozen om eerst een selectiefase te houden aan de hand van een interessepeiling. Partijen kunnen het gevoel krijgen bij de omvang en het type werkzaamheden. Partijen die geïnteresseerd zijn en kans willen maken om in te inschrijven op onderhavige aanbesteding kunnen hiervoor hun interesse kenbaar maken via de Berichtenmodule in Tenderned of zich aanmelden via de aanmeldmodule in Tenderned.

Bron: Tenderned woensdag 20 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/310707

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 21 september 2023

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *