Kantoorartikelen STC-Group – Aanbestedingsnieuws

Kantoorartikelen STC-Group

Foto: pixabay.com

STC Group ontwikkelt zich reeds decennia in het maritiem en logistiek onderwijs, training, consultancy en uniek toegepast onderzoek met gebruik van simulatoren. Met meer dan 6.000 studenten is STC Group de grootste opleider in het vakgebied. Sommige specialistische opleidingen worden alleen door STC Group verzorgd. STC Group heeft op dit moment een vaste leverancier op het gebied van kantoorartikelen. Onder deze overeenkomst wordt voor de diverse locaties van de
aanbestedende dienst kantoorartikelen besteld en geleverd. Op dit moment bestellen de diverse servicecentra decentraal via een OCI-koppeling de kantoorartikelen volgens een beperkt assortiment, hiernaast heeft de afdeling inkoop de mogelijkheid op het volledige assortiment via de OCI-link te bestellen. Op dit moment is de OCI-link gekoppeld aan ons ERP-systeem van AFAS, gemiddeld plaatst STC Group 95% tot 99% van de bestellingen via deze OCI-link online, de overige bestellingen vinden vanuit afdeling inkoop telefonisch of per mail plaats. STC Group wenst met deze aanbesteding met één leverancier, die de economisch meest voordelig inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding een raamovereenkomst af te sluiten voor kantoorartikelen. De beoogde ingangsdatum van de raamovereenkomst is 1 november 2023. De raamovereenkomst zal worden aangegaan voor een periode van twee jaar met eventueel viermaal een verlengingstermijn van één jaar. Er bestaat voor aanbestedende dienst een tussentijdse mogelijkheid tot opzeggen met een opzegtermijn van zes maanden.

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. De orderwaarde over de afgelopen drie jaar (inclusief BTW) betrof:
2020 € 93.927
2021 € 116.686
2022 € 144.433

Een overzicht van de afgenomen artikelen is ogenomen in de aanbestedingsdocumenten en deze afname omvat naast €59.476,63 aan A4-papier ook  € 2,38 aan plakgum en natuurlijk daar tussenin een wereld aan kantoorartikelen.

Bron: Tenderned donderdag 13 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/303743

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 14 juli 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *