Fietsenstaller gezocht voor Zoetermeer – Aanbestedingsnieuws

Fietsenstaller gezocht voor Zoetermeer

Zoetermeer wil graag weten wie er zoal interesse heeft in het beheren van een fietsenstalling. We lazen de selectieleidraad even door en het bleek dat er volgens 2.2 lid 2 sprake is van Overgang van Onderneming op de opdracht. In dat geval heeft waarschijnlijk helemaal niemand interesse, dacht Aanbestedingsnieuws nog maar wie weet kan het lot een handje geholpen worden.

Met de opdracht wordt de ondernemer verantwoordelijk voor het bewaken van de gestalde fietsen (waaronder elektrische fietsen), brommers, scooters en andere met toestemming gestalde objecten en zorgt in dat kader voor het beheer en de bemensing van de fietsenstallingen.

Hiervoor zet de ondernemer mensen in uit de doelgroepen die vallen onder de Wsw en/of de Participatiewet (al dan niet arbeidsbeperkt).

De interessepeiling heeft het doel om te bepalen welke procedure de gemeente Zoetermeer, op basis van interesse uit de markt, het best kan volgen. Gegadigden die volledig kunnen voldoen aan de gestelde referentie-eisen en eisen aan de opdracht dienen hun interesse uiterlijk 10 juli 2023 kenbaar te maken via inkoop@Zoetermeer.nl of via de berichtenmodule van TenderNed.

De overeenkomst zal naar verwachting worden aangegaan voor een periode van twee jaar met de optie tot driemaal verlengen van twee jaar. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2024.

De ingediende referenties zijn vergelijkbaar indien zij afzonderlijk voldoen aan de onderstaande Geschiktheidseisen:
1. De referentieprojecten zijn gedurende de afgelopen drie jaar verricht en zijn -op het moment van indienen van de inschrijving- uitgevoerd of nog in uitvoering.
2. De referentieprojecten dienen te voldoen aan de volgende kerncompetenties:
A. Heeft minimaal vier jaar ervaring met het beheren, bemensen en bewaken van fietsenstallingen.
B. Heeft minimaal vier jaar ervaring met de inzet de begeleiding van mensen uit de doelgroepen die vallen onder de Wsw en/of de Participatiewet (al dan niet arbeidsbeperkt).

Harde fietsen. Foto: © Gemeente Amsterdam

Let op, indien u alleen op de button ‘geïnteresseerd’ klikt, wordt dit niet meegenomen in de peiling.

https://www.tenderned.nl/aanbestedende-dienst/aankondigingen/301962

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *