Woonrijp maken Quatrebras Deelplan B incl. ‘t Lint Haarlemmermeer – Aanbestedingsnieuws

Woonrijp maken Quatrebras Deelplan B incl. ‘t Lint Haarlemmermeer

Quatrebras Deelplan B incl. ‘t Lint. Foto: © Gemeente Haarlemmermeer

Quatrebras Park wordt een groene en ruim opgezette wijk in Haarlemmermeer. Woningen aan het park, dicht bij de kinderboerderij, sportverenigingen, scholen en het winkelcentrum. In totaal komen er in Quatrebras Park ongeveer 550 woningen: rijwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Vanaf de Schipholweg is de nieuwe wijk straks bereikbaar via de nieuwe Oleanderlaan. Aan beide kanten komen bomen en woningen. In Quatrebras zijn woningen aan het park, de Groene Singel en woningen in rustige straatjes en hofjes. Aan de kant van de Schipholweg en richting het centrum, langs het Lint, komen appartementen.

De bouw van de eerste fase van de woningen in Quatrebras startte in november 2018. De bouw van het tweede deel, tussen het Lint en de Robert Kochstraat begon in 2021. Rond eind maart/begin april start de verkoop van de laatste woningen en appartementen in dit tweede deel. De ongeveer 150 woningen in het derde en laatste deel van Quatrebras gaan begin 2022 in de verkoop.

Het werk in deze nationaal openbare aanbesteding bestaat in hoofdzaak uit:

– Verwijderen van verharding;
– Grondwerkzaamheden;
– Rioleringswerkzaamheden;
– Aanbrengen fundering;
– Aanbrengen verharding;
– Aanbrengen beschoeiing;
– Aanbrengen groenvoorzieningen;
– Aanbrengen verlichting.

Voor een meer nauwkeurige omschrijving wordt verwezen naar het RAW-bestek met kenmerk 21-003 WRM Quatrebras Deelplan B incl. ‘t Lint De Standaard RAW en daarmee de UAV2012 is op deze opdracht van toepassing.
De gemeente beoogt een partij te contracteren:
die een ‘partner’ is die uiteraard de juiste inspanning en kwaliteit levert, die toegevoegde waarde biedt en mee denkt en helpt in de transitiefase naar professioneel opdrachtgeverschap en een continu borging- en verbeterproces (leercurve);
– die garandeert en feitelijk in staat is dat hij het programma van eisen uit kan voeren en ook uit zal voeren.

De economisch meest voordelige inschrijving wordt door de aanbestedende dienst vastgesteld op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned dinsdag 24 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/236520

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *