Vooraankondiging garageabonnement deelauto gemeente Utrecht – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Vooraankondiging garageabonnement deelauto gemeente Utrecht

Parkeergarage Vaartsche Rijn, met de meeste deelautoabonnementen. Foto: Google Streetview

Per 1 oktober 2021 is de gemeente Utrecht van plan om garageabonnementen deelauto beschikbaar te stellen voor €50,- inclusief btw per maand (prijspeil 2021). De gemeente Utrecht verwacht meer aanvragen voor garageabonnementen dan zij beschikbaar stelt en start daarom een selectieprocedure welke wordt uitgevoerd door een oneven aantal vakinhoudelijke ambtenaren van gemeente Utrecht. Er is geen bezwaarprocedure. Per parkeergarage is er een gelimiteerd aantal garageabonnementen voor een gelimiteerd aantal autodeelorganisaties beschikbaar. Een lijst met het aantal beschikbare abonnementen en het maximum aantal beoogde aanbieders per parkeergarage is als bijlage toegevoegd aan de vooraankondiging. Per parkeergarage kunnen autodeelorganisaties hun interesse kenbaar maken. Met het oog op het nieuwe samenwerkingsmodel deelauto’s, welke in de 2e helft van 2022 wordt verwacht, en de ontwikkelingen rondom (deelmobiliteit)hubs, ketenreizen en datadelen is de verwachting dat deze overeenkomst een korte looptijd heeft. De verwachte looptijd van dit abonnement is 1 jaar. Daarna wordt beoordeeld in welke vorm deze abonnementen kunnen worden geïntegreerd in het nieuwe samenwerkingsmodel deelauto’s en overige ontwikkelingen. Conform de algemene voorwaarden is de gemeente Utrecht gerechtigd de parkeerovereenkomst met
inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden op te zeggen. Autodeelorganisaties kunnen op basis van de verwachte looptijd hun investeringen hierop afstemmen. Deelauto’s krijgen toegang middels kentekenherkenning. In sommige gevallen worden er meer kentekens geregistreerd dan het aantal abonnementen. Zodra het aantal deelauto’s het aantal
abonnementen van de betreffende garage overschrijdt, betaalt de autodeelorganisatie het reguliere uurtarief.
Aanvullende voorwaarden voor garageabonnement deelauto op de
algemene voorwaarden parkeergarages gemeente Utrecht:
Autodeelorganisatie houdt tenminste 3 abonnementen per gegunde parkeergarage in stand gedurende de looptijd
o Autodeelorganisatie krijgt aanlooptijd van 3 maanden na gunning om naar het gegunde aantal abonnementen toe te groeien.
Na 3 maanden heroverwegen omgang eventueel beschikbare abonnementen in overleg met toegewezen autodeelorganisatie-abonnementhouders per betreffende garage.
o Dit geldt zowel voor gegunde maar ongebruikte abonnementen als niet-gegunde abonnementen.
Ophoging van het maximum beschikbare abonnementen kan maar hoeft geen aanleiding te zijn om extra partij(en) per parkeergarage toe te laten.

Autodeelorganisaties dienen uiterlijk 9 september voor 23:59 uur ontvangen te zijn via deelvervoer@utrecht.nl. De inschrijving bevat de titel NAAM AUTODEELORGANISATIE +GARAGEABONNEMENT DEELAUTO + NAAM PARKEERGARAGE. Indien de inschrijver voor meerdere parkeergarages wil inschrijven dient inschrijver per parkeergarage in te schrijven.


Bron: Tenderned dinsdag 24 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/236570

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *