Warme dranken gemeente Zoetermeer – Aanbestedingsnieuws

Warme dranken gemeente Zoetermeer

Foto: pixabay.com

Het onderwerp van de aanbesteding bestaat uit plaatsing, installatie en onderhoud van de drankenautomaten op basis van huur en het leveren van alle ingrediënten en aanverwante producten het één en ander conform het Programma van eisen. De De opdracht omvat de volgende onderdelen:
– Levering en installatie van drankenautomaten op huurbasis;
– Het technisch onderhouden (correctief en preventief) van de drankenautomaten.
Hieronder vallen ook de vervanging van filters en overige onderdelen;
– De levering van de ingrediënten;
– De levering van de diverse materialen en ondersteunende producten onder andere thee, roerstaafjes, suikersticks, creamersticks, decafésticks;
– Het afvoeren van de warme drankenautomaten bij het einde van de overeenkomst.

Het uitgangspunt bij deze aanbesteding is dat er kwalitatieve, lekkere en duurzame koffie beschikbaar is voor medewerkers en bezoekers op onze locaties. We willen graag dat gebruikers naar de locaties komen om elkaar te ontmoeten en daarbij speelt een smakelijke koffie en thee in bijvoorbeeld de pantry’s een belangrijke rol. Verder is een goede en zorgeloze dienstverlening belangrijk, waarbij we uitgaan van de professionaliteit en kennis van de inschrijver. De smaak, beschikbaarheid, service, uitstraling en netheid van de drankenautomaten zijn belangrijke aspecten voor tevredenheid van de gebruikers.

Het dagelijks bijvullen en schoonmaken is in de huidige situatie uitbesteed. Vanaf 1 april 2024 gaat Zoetermeer dit uitvoeren met het eigen team Huismeesters en team Vergaderservice, waarbij het team Vergaderservice bestaat uit medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Het bestellen van de ingrediënten zal ook door eigen medewerkers worden gedaan. Het dagelijks bijvullen en schoonmaken van de warme dranken voorzieningen moet eenvoudig en veilig uitvoerbaar zijn, met zo min mogelijk gebruik van chemicaliën. Ook moet er de mogelijkheid zijn voor de medewerkers om kleine storingen zelf te kunnen verhelpen. Door de veranderde wetgeving rondom wegwerpbekers heeft Zoetermeer ervoor gekozen om personeel eigen bekers/ glazen te laten meenemen. Voor bezoekers zal gewerkt worden met servies en indien wenselijk met hardcups.
Dit maakt dus geen onderdeel uit van deze opdracht.

Er is gekozen voor een raamovereenkomst met een maximale contractduur van vijf jaar en drie keer een optiejaar zodat de
contractant de gelegenheid krijgt om:
– Investering terug te verdienen door de lange afschrijvingstermijn
– Automaten hebben een lange levensduur, door hier volledig gebruik van te maken kiezen we voor de meest duurzame oplossing. Aanbesteder volgt met deze procedure de openbare procedure.

Bron: Tenderned vrijdag 3 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/315601

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 6 november 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *