Warme dranken Bloemendaal – Aanbestedingsnieuws

Warme dranken Bloemendaal

Foto: pixabay.com

In de gemeente Heemstede en in de gemeente Bloemendaal staan in totaal zestien automaten voor  warme
dranken, waarvan  zeven in de gemeente Bloemendaal en negen in de gemeente Heemstede. Beide  gemeenten wensen een contract voor levering van koffiemachines, verbruiks- en onderhoudsgoederen af te sluiten met één leverancier. Dit
om gelijksoortige machines te hebben op alle locaties waar de bodedienst van de afdeling Facilitaire Zaken werkzaam is.
In de gewenste situatie verzorgt de leverancier tweemaal per jaar preventief onderhoud, technische service bij storingen, waterfilter + jaarlijkse vervanging, leveren van verbruiksgoederen en onderhoudsgoederen. Het dagelijks onderhoud (bijvullen en schoonmaken) en het verhelpen van eerstelijns storingen wordt verzorgd door de bodedienst van de afdeling Facilitaire Zaken. De wens is om het aantal machines hetzelfde te houden en op dezelfde plek een nieuwe machine te plaatsen.
Om eenheid in de luxe koffiecorners van beide gemeentes te creëren dient de leverancier dezelfde machines met verse melk te plaatsen. Deze dienen aangesloten te worden op een waterafvoer.

Per 31 januari 2024 lopen de overeenkomsten voor het leveren van warme dranken voorzieningen af. Gemeente Heemstede en Bloemendaal zoeken één leverancier die de warme dranken voorzieningen op vier locaties kan verzorgen.
De locaties zijn:
– Gemeentehuis Heemstede
– Gemeentewerf Heemstede
– Gemeentehuis Bloemendaal
– Gemeentewerf Bloemendaal

Voor alle potentiële inschrijvers zal een gezamenlijke schouw gehouden worden om een beeld te krijgen van de locaties van Bloemendaal en Heemstede. Tijdens de schouw worden geen inhoudelijke vragen beantwoord. Mogelijke vragen naar aanleiding van deze schouw dienen gesteld te worden in de Nota van Inlichtingen. Inschrijver dient vooraf kenbaar te maken of deze wenst deel te nemen aan de schouw via de berichtenmodule in Tenderned. De schouw zal vanuit gemeente Bloemendaal en Heemstede begeleid worden door de afdeling Facilitair. De schouw zal plaatsvinden op donderdag 28 september 2023 en start om 09:00 in de gemeente Bloemendaal en  aansluitend in de gemeente Heemstede.

De af te sluiten overeenkomst betreft een dienstverleningsovereenkomst voor een periode van in totaal zeven jaar, waarvan vijf jaar vast en de mogelijkheid tot het eenzijdig door de gemeenten verlengen van de overeenkomst van twee keer één jaar.
De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 februari 2024. Rest nog te zeggen dat de openbare procedure gevolgd wordt bij deze aanbesteding en dat er gegund wordt op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De subgunningscriteria zijn , het plan van aanpak, maatschappelijk verantwoord inkopen en het koffieconcept.

Bron: Tenderned zondag 17 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/310200

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 19 september 2023

PS maar wat is nou een EWC waarover in het beschrijvend document wordt gesproken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *