Nieuwbouw kindcentrum de sprong – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw kindcentrum de sprong

De nieuwbouw van KC De Sprong moet gerealiseerd worden door het selecteren en contracteren van een (combinatie van) aannemer(s), welke in een engineeringteam een definitief ontwerp uitwerkt tot een technisch ontwerp (TO) en daarmee tevens de gelegenheid krijgt geboden het werk te realiseren.

De (combinatie van) aannemer(s) is daarbij volledig verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige als het installatietechnische deel van de opdracht. De (combinatie van) aannemer(s) werkt in de eerste fase het definitief ontwerp uit tot en met een technisch ontwerp. Na afronding van het technisch ontwerp met bijbehorende definitieve begroting zal al dan niet een contract voor de uitvoeringsfase worden overeengekomen. In de uitvoeringsfase zal de verdere uitwerking tot uitvoering gereed ontwerp en uiteindelijke realisatie plaatsvinden.

De opdracht is ten behoeve van Stichting Optimus en de gemeente Land van Cuijk, waarbij Stichting Optimus zal optreden als bouwheer en aanbestedende dienst is. Geraamde waarde exclusief BTW is

Illustratie: pexels.com

€ 4.200.000

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 15 mei 2024

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/336134

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *