Top 2000 aanbesteed: u kunt nog reageren – Aanbestedingsnieuws

Top 2000 aanbesteed: u kunt nog reageren

Ook de Top 2000 wordt aanbesteed. Daartoe verscheen een aanbesteding op Negometrix. Aanbestedingsnieuws kwam er bij toeval achter maar vindt het toch wel nieuwswaardig dat ook Matthijs van Nieuwkerk moet inschrijven op een aanbesteding, en nog wel via Negometrix. Zo hebben we toch maar weer medelijden met hem. Terwijl er nog bekend werd dat hij hiermee wel per jaar €363.000 binnensleepte. Dat bericht de NOS tenminste en die liegen nooooooit.  Dus dat willen ze sowieso wel betalen, we gaan daar zeker niet onder zitten.

©ZaZ 2021

Gelukkigerwijs is de opdracht nog steeds open tot 27 mei om 10 uur, zo kunnen we met 3a3 Consultancy ook nog even aanmelden, en nu maar hopen dat we de aanbesteding op tijd af krijgen! Hoe gaaf is dat niet, dit jaar de top2000 gepresenteerd door Aanbestedingsnieuws. En nu maar hopen dat we weer geen concurrentie krijgen van dat Aanbestedingscafe, die moeten het echt van de naam hebben.

U kunt nu stemmen…

Love me Tender – Elvis Presley.

Tender is the Night – Johnny Matthis

Tender – Blur

Tender Love  – Alicia Keys

Tender – Erode

Tender Heart – Lionel Richie

Tender Surrender – Steve Vai

Tender Years – George Jones

Buy me the Moon – Adil

Oh en natuurlijk

Procurement – van The Rain God, ja dance dat bestaat ook. er is zelfs meer.

Procurement van Georg Schreiner en Frans Wagner

en ook heavy metal, nou we zullen ze maar niet beledigen, het blijkt te gaan om Sludge Metal:

Procurement of the Victuals  – Intronaut

verder nog deze Ukulele artiest over

The Purchase of a Pachyderm – van comedian Joel Veitch

En natuurlijk mag u ook zelf goede ideeën aanbrengen in de reacties hieronder. De Beatles hebben we overigens expres weggelaten, ja dan had er maar een ander moeten winnen al die shizzle kennen we nu wel.

In 2019 stonden de kranten nog bol over het topsalaris van het alweer decenniA lange fenomeen van de top2000 presentator Matthijs van Nieuwkerk, terwijl iedere niet-millenial zich nog herinnert dat dit concept gloedjenieuw was en er nog leuke nummers in stonden.

We hebben nog even de aanbestedingsdocumentatie gedownload en door het programma van eisen gebladerd. Je moet een Nederlands paspoort hebben. Nou, die hebben we. Dit komt goed. Veilige werkomgeving, ja daarvoor moet je bij die Halsema zijn. En de weg kennen in Hilversum. Nou das simpel. Bij Hollandse Rading rechtdoor. Interessant is dat ons tender-concept op geen enkele manier wordt uitgesloten door de Materie Inhoudelijke eisen. Het mag dus overal over gaan. Zo kan Schoonmaakjournaal ook nog op de radio met Betty Wright, en misschien is het ook wel wat voor OV Pro, met Duke Ellington.

 

De tender meldt:

Algemene Informatie Opdrachtgever
De Nederlandse Publieke Omroep (hierna NPO) staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering voor kijkers en luisteraars van alle bevolkingsgroepen. We zorgen voor de programmering op alle publieke netten en zenders en de distributie van onze programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen.

De NPO heeft een ambitieuze koers uitgezet waarbij we inspelen op nieuw mediagedrag, globalisering en digitalisering. Samen met de omroepen en programmamakers werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar.

Meer achtergrondinformatie over de NPO vindt u via: http://over.npo.nl/missie-en-visie

De opdracht
De NPO is voornemens één (1)  overeenkomst af te sluiten met betrekking tot de technisch/facilitaire productie NPO Radio 2 Top 2000. De NPO is voornemens om aan één (1) inschrijver de opdracht te gunnen.
De NPO gunt de opdracht  aan de inschrijver op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (beste PKV)

Gedurende het hele jaar, zenden onze radiozenders uitzendingen vanaf locaties uit. Deze uitzendingen betreffen registraties van o.a. festivals en beurzen, maar ook bv. t.b.v. onze grotere events zoals:

Top 2000 van NPO Radio 2.
Bij die uitzending is opbouw, bediening en huur van uitzendfaciliteiten nodig. Bovendien is voor bepaalde, meer grootschalige c.q. complexe events, ook ondersteuning door een uitvoerend producent en eventueel een productieteam nodig. Zo ook bij deze aanbesteding voor de faciliteiten voor de Top 2000.
Daarnaast ook de uitbesteding van de facilitaire locatieproductie en backoffice: Dit betreft een vertaling van de wensen van NPO Radio 2 op het gebied van de uitzendingen van de Top 2000 naar productionele uitvoering, bijvoorbeeld het inrichten van tijdelijke werkplekken inclusief automatisering (netwerk, laptops), aansturen van bouw en breek van de studio en overige ruimten, accreditaties/parkeerplekken voor programmamakers en andere facilitaire bedrijven, het faciliteren (incl. catering) van de programmamakers in brede zin, en verdere productionele afspraken tussen NPO Radio 2 en derden.

 

Zie ook

https://platform.negometrix.com/content/Tender/Supplier/TenderInformation.aspx?tenderId=171737

https://www.nporadio2.nl/top2000

https://www.parool.nl/nieuws/onderzoek-naar-salarisconstructie-matthijs-van-nieuwkerk~bb2ee249/

https://nos.nl/artikel/2283001-bnnvara-wil-meer-salaris-voor-van-nieuwkerk-is-hij-goud-waard

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *