The Flower Family wint de aanbesteding van de gemeente Amsterdam – Aanbestedingsnieuws

The Flower Family wint de aanbesteding van de gemeente Amsterdam

Online bloemenservice The Flower Family heeft de aanbesteding van de gemeente Amsterdam gewonnen. Het gaat om een contract voor snijbloemen van twee jaar, met een optie tot verlenging van twee keer een jaar. Een grote en belangrijke stap voor het jonge bloemenbedrijf, dat duurzaamheid en inclusiviteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het is voor het eerst dat de gemeente Amsterdam gaat samenwerken met één bloemenleverancier. Duurzame bloemen, sociale impact en schone logistiek in de binnenstad waren drie belangrijke criteria waarop de inschrijvers beoordeeld werden. The Flower Family scoorde het hoogst en mag de aankomende jaren snijbloemen aanleveren voor diverse aangelegenheden voor personeel en relaties, bloemen op specifieke locaties in gemeentelijke panden en evenementen aankleden met bloemen-met-een-verhaal.

©ZaZ 2019

The Flower Family is drie jaar geleden opgericht door twee jeugdvrienden die daarmee betekenisvol willen zijn voor mens en milieu. Ze werken ondertussen nauw samen met 52 Nederlandse kwekers die oog hebben voor duurzaamheid en het milieu. Verder zijn er nu 5 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – Talenten genaamd – in dienst: een bloemstylist, developer, bezorger, boekhouder en een plantenverzorger. Door deze opdracht zal dit aantal de komende jaren verdubbelen. Omwille van de leefbaarheid van de stad gaat de bezorging van de bloemen in de Amsterdamse binnenstad gebeuren met elektrische karretjes en bakfietsen.

Meer talenten die opbloeien, een schonere binnenstad en stijlvolle duurzame bloemen die veel Amsterdammers een glimlach gaan bezorgen – flowering a better world!

Bron: The Flower Family, 26 mei 2021
https://www.theflowerfamily.nl/story/24/The-Flower-Family-wint-de-aanbesteding-van-de-gemeente-Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *