Tender kavels Leidsche Rijn opnieuw naar Klunder

Klunder wint opnieuw een architectuur opdracht voor het ontwerp van kavels in de Leidsche Rijn. Vorige maand won Klunder daar een opdracht in het centrum, in samenwerking met VORM. Nu heeft het architectenbureau uit Rotterdam een tender gewonnen samen met bouwbedrijf Hurks.

Hurks, KOW en SlangenHochstenbach zijn de nieuwe samenwerkingspartners van Klunder. Klunder heeft zich laten inspireren door woonblokken in Amsterdam-Zuid. Het zijn grotendeels 4-laagse herenhuizen, met een woonoppervlakte van 160 tot 220 m²Naar verwachting gaat het plan dit najaar in verkoop via de Utrechtse makelaars Beumer Garantiemakelaars en Ons Huis Vastgoed.

Tot 17 mei kan men zich nog inschrijven voor de hoogbouwkavel in Leidsche Rijn Centrum Noord. Die is gelegen naast het NS-station Utrecht Leidsche Rijn en de rijksweg A2, vlakbij het Antoniusziekenhuis en The Wall.

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/bouwen/bouwprojecten/leidsche-rijn/ondernemen/wilt-u-ontwikkelen-in-leidsche-rijn/start-voorselectie-hoogbouwkavel/ 

https://www.utrecht.nl/fileadmin/uploads/documenten/wonen-en-leven/bouwen/bouwprojecten/leidsche_rijn/_lr_centrum/Selectiedocument-2-Inschrijfformulier-voorselectie-Hoogbouwkavel-Leidsche-Rijn.pdf

Bron: Hurks/ Utrecht / De Architect, 9 mei 2018

redactie Auteur

Geef een reactie