Tankautospuiten natuurbrandbestrijding Midden- en West-Brabant – Aanbestedingsnieuws

Tankautospuiten natuurbrandbestrijding Midden- en West-Brabant

Foto: Sides.fr

Het doel van deze aanbesteding is om een overeenkomst te sluiten met één opdrachtnemer voor de levering van twaalf terreinvaardige combi-natuurbrandbestrijdingsvoertuigen (TST-NB 4×4) inclusief onderhoud. Deze voertuigen dienen geschikt te zijn voor basisbrandbestrijding, technische hulpverlenging, IBGS-taken en voor natuurbrandbestrijding in de natuur- en
bosgebieden in de regio Midden-West-Brabant. De levering van de in totaal twaalf TST-NB 4×4 is voorzien in 2025 en 2027. Daarna vijftien jaar onderhoud.

Het voertuig is in de basis een reguliere tankautospuit die daarnaast ook de eigenschappen heeft om ingezet te kunnen worden bij natuurbrandbestrijding. Het voertuig wordt gebruikt voor inzetten en gebruik bij gebouwen- en natuurbrandbestrijding,
(technische) hulpverlening, ongevallen met gevaarlijke stoffen (IBGS), waterongevallen en overige dienstverleningen. Het voertuig kan hierdoor ingezet worden in stedelijk- en landelijk gebied maar ook in het terrein. Het voertuig is uitgevoerd als combi-natuurbrandbestrijdingsvoertuig en ingericht voor het vervoeren van zeven personen (incl. chauffeur) en alle brandweertechnische uitrusting (bepakking). Veiligheidsregio Midden en West-Brabant hanteert voor het voertuig een afschrijftermijn van vijftien jaar. Voor het uitvoeren van het onderhoud, al dan niet in eigen beheer, vragen we in deze aanbesteding om een prijsopgave voor onderhoud voor de TST-NB voor de komende vijftien jaar.

Voor deze aanbesteding is gekozen voor een openbare procedure om zoveel mogelijk marktpartijen de gelegenheid geven om in te schrijven. De inschrijvingen worden beoordeeld op basis van het gunningscriterium: de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV). Er geldt een plafondbedrag omdat op het investeringsplan een maximum investeringsbedrag is vastgesteld:
Voor leveringen voor 2025 bedraagt het plafondbedrag € 620.000,- excl. BTW per voertuig.
Voor leveringen voor 2027 bedraagt het plafondbedrag € 640.000,- excl. BTW per voertuig.

Bron: Tenderned zaterdag 10 juni 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/300311

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 12 juni 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *