ICT-dienstverlening en -levering Rijksmuseum van Oudheden – Aanbestedingsnieuws

ICT-dienstverlening en -levering Rijksmuseum van Oudheden

Illustratie: pixabay.com

Het Rijksmuseum van Oudheden (RMO) is gevestigd in Leiden en is het centrale podium in Nederland waar de oudheid en de archeologie voor een divers publiek tot leven wordt gebracht. Door middel van tentoonstellingen, educatie, publieke activiteiten, wetenschappelijke bestudering en (inter)nationale uitwisseling verhaalt het RMO over de relevantie van de oudheid in heden en verleden. Het doel van de aanbesteding is het continueren van de huidige ICT-dienstverlening en de levering van hardware. De ICT-dienstverlening bestaat uit:
 Het beheren van de werkplekken.
 Het beheren van de serverruimte van het RMO.
 Het leveren van een servicedesk.
 Het uitvoeren van het Netwerkbeheer. Werknemers werken hybride, thuis, op kantoor en in de Cloud.

Het RMO is de laatste jaren deels overgegaan op werken in de Cloud. Deze technologie voldoet nu in de behoefte op het gebied van hybride werken en opslagcapaciteit. Maar de behoeftes en wensen van het RMO kunnen met de jaren veranderen. Een ander doel van de ICT-dienstverlening is dat de dienstverlener hierin proactief kan adviseren en hierin mee kan gaan. Het leveren en beheren van printers valt niet in de scope van de opdracht. Printers maken wel gebruik van hetzelfde netwerk.

Het Rijksmuseum van Oudheden is van plan een overeenkomst te sluiten met één leverancier voor ICT-dienstverlening en levering hardware. De aanbesteding wordt uitgevoerd aan de hand van de niet-openbare procedure. De niet-openbare procedure bestaat uit een selectiefase en een inschrijvingsfase. Voor de inschrijvingsfase worden maximaal vijf gegadigden
geselecteerd. De opdracht wordt uiteindelijk gegund aan de inschrijver met de economisch meest voordelige inschrijving gebaseerd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De overeenkomst heeft een initiële looptijd van zes jaar. De overeenkomst kan drie keer door de aanbestedende dienst met één jaar verlengd worden.

Bron: Tenderned vrijdag 9 juni 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/300247

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 12 juni 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *