Sanitaire voorzieningen en sanitaire verbruiksartikelen – NOB – Aanbestedingsnieuws

Sanitaire voorzieningen en sanitaire verbruiksartikelen – NOB

Foto: Giftshop Nationale Ballet en Opera

Ruim 600 medewerkers van Nationale Opera & Ballet (NOB) werken aan voorstellingen op topniveau en van internationale allure op het gebied van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten. NOB  wil mensen verbinden, ontroeren en
betrekken bij het rijke culturele leven in Nederland.

De aanbesteding betreft de dienstverlening voor de levering van sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen van het gehele gebouw zoals bij de aanbestedende dienst wordt gebruikt en verzorgd. De kantoren, ateliers, repetitieruimten voor ondersteunende diensten vallen tevens binnen de reikwijdte van deze opdracht. Voor het leveren van de sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen gaat het om de levering van en/of dienstverlening voor sanitaire voorzieningen, sanitaire
verbruiksartikelen en schoonloopmatten. Werkzaamheden zoals mogelijk onderhoud aan de sanitaire voorzieningen, juist
voorraadbeheer en het tijdig verwisselen van bepaalde sanitaire voorzieningen vallen eveneens binnen de scope van de opdracht. Het vullen van de diverse automaten voor sanitaire voorzieningen zoals bijv. handdoekrollen, papieren handdoeken, toiletpapier, etc. behoort bij de dagelijkse werkzaamheden van het schoonmaakbedrijf. De aanbestedende dienst vindt het belangrijk dat er een hoge mate van betrokkenheid is tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. Daarnaast heeft opdrachtgever duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan. De aanbestedende dienst wil daarnaast een goede kans geven aan het midden en klein Bedrijf (MKB) en heeft besloten de opdracht in meerdere percelen te verdelen. Bij het tot stand komen van de perceelindeling is gekeken naar de samenstelling van de opdracht in het kader duurzaamheids- en circulariteitsmogelijkheden.
De opdracht is verdeeld in de volgende 2 percelen:

  • Perceel 1: Sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen
  • Perceel 2: Sanitaire voorzieningen

Onder perceel 1 vallen:
Afvalbakken voorruimtes (moeten hangen)
Centerfeed/wandbox midi/papierroldispenser,
Handdoekrolautomaten (katoen/linnen),
Toiletbrilreinigers (seatcleaners)
Toiletrolhouders met reserve rol
Toiletborstels met gesloten houder
Zeepdispensers voor vloeibare zeep/foam
Katoenen/linnen handdoekrollen voor de handdoekautomaten
Toiletpapier
Papierenrollen voor de wandboxen
Vulling/product/ desinfectie spray voor de seatcleaner
Vulling/product/vloeibare/foam zeep voor zeepdispenser
Vulling/product desinfectie gel

Onder perceel 2 vallen:

Hygiëneboxen
Damesverbandcontainers
Afvalbak damesverband

Gegadigden worden in de gelegenheid gesteld om een rondleiding bij te wonen met maximaal twee personen per gegadigde.  De rondleiding vindt plaats op Waterlooplein 22 te Amsterdam en Kollenbergweg 1 te Amsterdam respectievelijk op dinsdag 18 oktober 2022 om 09.00 uur (Waterlooplein) en om 11.00 uur (Kollenbergweg)
De procedure tijdens deze rondleiding is als volgt:
1. Geïnteresseerden dienen zich voor maandag 17 oktober 2022 via de berichtenmodule van Tenderned aan te melden. Bij de melding dienen geïnteresseerden de namen van de personen te vermelden die tijdens de rondleiding aanwezig zullen zijn. Indien geïnteresseerden zich niet van tevoren aanmelden, kan toegang tot de locatie worden ontzegd.
2. Gegadigde meldt zich aan bij de receptie (artiesteningang, adres Waterlooplein 22, is dus niet de hoofdingang), aansluitend bij decoratelier op de Kollenbergweg 1, daar wordt u opgehaald. Indien gegadigde te laat is, kan gegadigde niet meer aan de rondleiding deelnemen.
3. Mocht gegadigde naar aanleiding van deze rondleiding vragen hebben, dan dient gegadigde deze, na de rondleiding, schriftelijk kenbaar te maken in de eerste vragenronde van de Nota van Inlichtingen.
4. De gestelde vragen worden door middel van een Nota van Inlichtingen (NvI) beantwoord.

Het doel van de aanbesteding is om, per perceel, een overeenkomst aan te gaan met een professionele opdrachtnemer die met kennis en kunde de gevraagde dienstverlening voor de BPKV levert. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar, waarna de overeenkomst de optie biedt om zes keer met maximaal twaalf maanden de overeenkomst te verlengen.

Bron: Tenderned vrijdag 30 september 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/274199

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *