RWS publiceert nieuwe inkoopplanning – Aanbestedingsnieuws

RWS publiceert nieuwe inkoopplanning

De redactie van Aanbestedingsnieuws merkte dat de pagina inkoopplanning is bijgewerkt op: 7 juli 2023. Rijkswaterstaat publiceert regelmatig de voorgenomen werkzaamheden en aanbestedingen in de inkoopplanning. De meest recente planning (juni 2023) is nu in te zien. De redactie van Aanbestedingsnieuws viel op dat er veel tunnelrenovaties op staan, en dat wegverbredingen naar Q2025 zijn opgeschoven.

Met deze publicatie komt RWS tegemoet aan de wens van de markt om zo vroeg mogelijk op de hoogte te worden gebracht van relevante ontwikkelingen en plannen. Zo kunnen marktpartijen zich hierop voorbereiden.

De inkoopplanning bevat opdrachten voor bedrijven die actief zijn in onderstaande inkoopdomeinen van Rijkswaterstaat:

  • Bedrijfsvoering (ook voor andere rijksoverheden)
  • Informatievoorziening
  • Kennis
  • Grond-, weg- en waterbouw (GWW)

Inkoopplanning Rijkswaterstaat juni 2023

De meest recente editie van de inkoopplanning is nu beschikbaar, net zoals de inkoopplanning ‘Kennis’. De gehele inkoopplanning is beschikbaar als Excel-bestand. Per inkoopdomein is de planning ook als pdf-bestand beschikbaar. De inkoopplanning bevat voorgenomen opdrachten, deze zijn nog niet aanbesteed. Actuele aanbestedingen vindt u op de website TenderNed(externe link).

Lees hier(externe link) de factsheets behorende bij de Inkoopplanning Rijkswaterstaat.

Naast de eerder toegezegde middelen in het coalitieakkoord, maakte de Minister onlangs bekend geld uit de aanlegportefeuille voor hoofdvaarwegen en hoofdwegen te verschuiven naar instandhouding. Momenteel wordt uitgewerkt wat dat voor de planning betekent. Kijk op de website van Rijksoverheid voor de MIRT-brief(externe link), welke in juni 2023 naar de Tweede Kamer is gezonden.

 

inkoopplanningen-juni2023-mirror

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *