Rivm gunt miljoenenorder Reagens – Aanbestedingsnieuws

Rivm gunt miljoenenorder Reagens

Het RIVM heeft per raamovereenkomst een miljoenenorder aan reagens besteld met een geraamde waarde van €21, 68 miljoen. Doel van de aanbesteding is het op rechtmatige wijze selecteren van de best gekwalificeerde leveranciers om raamovereenkomsten aan te gaan voor de levering van het assortiment biologische reagentia dat aansluit op de behoefte van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het Douane laboratorium, de Nederlandse Voedsel- en Warenauthoriteit (NVWA), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE), de laboratoria van het Ministerie van Defensie, Rijkswaterstaat en de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW).

Deze aanbesteding is verdeeld in micropercelen per fabricaat. Alle gunningsbeslissingen zijn 3 januari gedateerd en aangekondigd per 7 februari.

©MarianAnbu 2022 | Pixabay
https://pixabay.com/nl/photos/chemisch-reactie-wetenschap-chemie-4096500/

Gegadigden konden inschrijven op één of meerdere micropercelen. De totale omzet van de deelnemende organisaties is per microperceel zodanig dat alle marktpartijen in staat moeten worden geacht op deze aanbesteding in te schrijven. Beneficiënten van de gunningen zijn onder meer ABI Applied Biosystems, Fisher Emergo, Becton Dickinson, Bio-Rad Laboratories, Focus diagnostics, Gibco, Invitrogen, ITK diagnostics, Sanbio, Luminex, Promega Benelux B.V, Qiagen Benelux B.V, Merck Life Science N.V.

Bron:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/251824/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *