Ontwerpteam uitbreiding maatschappelijk vastgoed Park Vredenburgh Waddinxveen – Aanbestedingsnieuws

Ontwerpteam uitbreiding maatschappelijk vastgoed Park Vredenburgh Waddinxveen

illustratie: pixabay.com

De aanleiding voor deze aanbesteding is de behoefte van de gemeente Waddinxveen aan een uitbreiding van haar maatschappelijk vastgoed in Park Vredenburgh met een basisschool cbs TOV (omvang ca. 2.574 m2 BVO) kinderopvang (omvang ca. 420 m2 BVO) en Post (para)medische dienstverlening (omvang ca. 250 m2 BVO). Opdrachtgever heeft tot doel om hiervoor een integraal ontwerpteam te contracteren voor het uitwerken van het technisch programma van eisen,
voorontwerp en in het bouwteamverband uitwerken van een Definitief en Uitvoeringsgereed ontwerp, alsmede de aanleg en inrichting van de buitenruimte behorende bij het gebouw.

De aan te besteden opdracht integraal ontwerpteam bestaande uit een:
– architect
– constructeur
– installatieadviseur
– adviseur bouwfysica, brandveiligheid en akoestiek adviseur
– adviseur duurzaamheid

Voor de uitbreiding maatschappelijk vastgoed Park Vredenburgh bestaat uit het uitwerken van het technisch programma van Eisen, Voorontwerp en in bouwteamverband uitwerken van een Definitief en Uitvoerings-gereed ontwerp.
De gemeente Waddinxveen heeft een plan opgesteld om op de Parklaan een sportzaal met een voorzieningenplint te realiseren. Dit plan is afgestemd op de nieuwe leerlingenprognoses en houdt rekening met de behoefte aan andere maatschappelijke voorzieningen. Zo is de behoefte aan binnensportaccommodaties geactualiseerd, dit in verband met de ambitie van de gemeente om door te groeien naar ca. 40.000 inwoners. De geraamde bouwkosten bedragen ca. €7.000.000,- excl. btw.
De gemeente is bouwheer en dient als opdrachtgever richting het ontwerpteam. Een huisarts en kinderopvangorganisatie zullen worden geselecteerd. Met deze partijen dient invulling gegeven te worden aan de inrichting van de aan deze partijen gelieerde gebouwonderdelen.

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. De beoordeling geschiedt op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned donderdag 20 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/304537

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 21 juli 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *