Onderhoud bestrating 2021-2023 Eemsdelta – Aanbestedingsnieuws

Onderhoud bestrating 2021-2023 Eemsdelta

Appingedam, onderdeel van de gemeente Eemsdelta. Foto: BBP

Eemsdelta is een Nederlandse fusiegemeente in de provincie Groningen. De gemeente ontstond op 1 januari 2021 na een fusie van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. En ook daar hebben ze bestrating die onderhouden moet worden. Vandaar deze nationale openbare aanbesteding met als doel een raamovereenkomst af te sluiten voor de periode van twee jaar, preciezer gezegd van augustus 2021 tot en met juli 2023 met daarbij nog een optie voor twee maal een verlenging van één jaar. 

Om te komen tot een opdrachtverstrekking voor een deelopdracht wordt de hierna beschreven procedure aangehouden:
• Namens de opdrachtgever wordt een aanwijs gehouden van het werk dat de opdrachtgever in opdracht wil zetten. In de aanwijs wordt aangegeven wat de inhoud van de opdracht is en wat de  eventuele aanvullende randvoorwaarden zijn.
• De aannemer stelt op basis van de aanwijs en eventueel verstrekte documenten een aanbieding op
• Een prijsvoorstel bestaande uit een staat van hoeveelheden met de prijs per eenheid, het totaalbedrag inclusief alle toeslagen. • Een algemeen tijdschema als bedoeld in paragraaf 26 van de U.A.V.

De aannemer moet er rekening mee houden dat per deelopdracht op meerdere werklocaties werk uitgevoerd moet worden.

De verwachte omzetsom bedraagt €1.400.000,- excl. BTW voor 4 jaar. De gegarandeerde omzetsom bedraagt €1.000.000,- excl. BTW voor 4 jaar. Gegund wordt er op “laagste prijs”.

Bron: Tenderned 27 mei 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/228855

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *