Nieuwbouw kantoor en trainingsgebouw NAVO basis Volkel – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw kantoor en trainingsgebouw NAVO basis Volkel

De tender 23460|Nieuwbouw kantoor- en trainingsgebouw vliegbasis Volkel is uitgeschreven door het Rijksvastgoedgebouw, ten bate van de NAVO. Het gaat hierbij om een bruto vloeroppervlak BVO van ca. 5700 m2

Het gaat om het Realiseren van een Special Access Program Facility (SAPF) bestaande uit een operationeel- en simulatorgedeelte (OPSSIM) in combinatie met een planningsfaciliteit voor NATO-taken op de vliegbasis Volkel.

Oppervlakte: Nieuwbouw van circa 5100 m2 bvo.
Verhardingen t.b.v. wegen en parkeerplaatsen circa 1900 m2.
Totale perceel grootte bouwterrein van circa 15000 m2.

©ZaZ 2021

Totale perceel grootte werkgebied van circa 15000 m2.
Disciplines:
– bouwkunde;
– werktuigbouwtechniek;
– constructie;
– elektrotechniek;
– meet- en regeltechniek;
– civiele techniek, en
– terreintechniek

NDR:

De aanbesteding bevat op het moment dat Aanbestedingsnieuws keek, maar liefst 157 bijlagen, varierend van de luchtbehandeling tot de dakopbouw, staalconstructies van verbindingsgangen, vloeren, binnenwanden en een bodemverhardingsonderzoek.

Maar dat is dan nog niet alles want in de aanbestedingsleidraad staat vermeld dat relevante stukken niet ter beschikking worden gesteld via TenderNed om te voorkomen dat eenieder via aankondigingen kan beschikken over gevoelige informatie. Die wordt alleen ter hand gesteld aan uitgenodigde gegadigden. Rijksvastgoed beroept zich daarbij op artikel 3.8.2 ARW 2016. We hebben niet alle bijlagen nagegaan maar een relevant plaatje zat er niet bij en het blijkt ook nogal tegen te vallen met openbare fotos van de luchtbasis in volkel. Dus hier ziet u een plaatje van een mooie bloem.

Bron: TenderNed, 8 september 2023

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/309394/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *