Munckhof wint aanbesteding leerlingenvervoer Amsterdam – Aanbestedingsnieuws

Munckhof wint aanbesteding leerlingenvervoer Amsterdam

Munckhof heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam opnieuw gewonnen. Dit betekent dat Munckhof het vervoer van circa 1450 leerlingen blijft regisseren en uitvoeren. De samenwerking tussen gemeente Amsterdam en Munckhof loopt sinds 2018. Met de opnieuw gewonnen opdracht wordt deze in ieder geval verlengd tot 2026, met een mogelijke verlening van nog twee jaar.

Tijdens de aanbestedingsprocedure werd Munckhof, op basis van de gunningscriteria, als best beoordeeld. Onder andere op de criteria ‘prijs’ en ‘duurzaamheid’ wist Munckhof de maximale score te behalen. Munckhof onderschrijft de doelstelling van de gemeente Amsterdam om al het leerlingenvervoer met zero emissie voertuigen te rijden. Om dit te bewerkstelligen investeert Munckhof in de aanschaf van extra elektrische voertuigen en zullen er in totaal ca. 260 elektrische voertuigen gaan rijden.

Foto: Munckhof

Munckhof is zeer blij met het behoud van deze opdracht, laat Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi, weten. “Het leerlingenvervoer Amsterdam, welke grotendeels wordt uitgevoerd vanuit onze vestiging in Zaandam, is onder andere door de grote omvang een belangrijke opdracht voor Munckhof. We hebben de opdracht afgelopen jaren met veel plezier mogen regisseren en uitvoeren en zijn er trots op dat we dit de komende jaren mogen blijven doen. We zien ernaar uit om er samen met gemeente Amsterdam een succes van te maken.”

Bron: Munckhof, 18 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *