Marktconsultatie tankautospuiten VR Drenthe – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie tankautospuiten VR Drenthe

Foto: Zieglerbrandweertechniek

Op 1 januari 2014 is in Drenthe een nieuwe organisatie gestart: de veiligheidsregio Drenthe. Deze nieuwe organisatie is een samenvoeging van 13 organisaties: de 12 gemeentelijke brandweerorganisaties in Drenthe en de voormalige Hulpverleningsdienst Drenthe. Een veiligheidsregio is een gebied waarin verschillende diensten en besturen samenwerken op het gebied van: brandweerzorg, rampenbestrijding, crisisbeheersing, geneeskundige hulpverlening bij rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

De veiligheidsregio Drenthe is voornemens om een Europese aanbesteding in de markt te zetten voor de levering van Tankautospuiten.

Voordat de aanbesteding wordt gepubliceerd wil Veiligheidsregio Drenthe de markt consulteren middels een marktconsultatie. Geïnteresseerde partijen wordt gevraagd om op woensdag 21 oktober 2020 een presentatie te geven bij Veiligheidsregio Drenthe te Assen. Deze marktconsultatie is nadrukkelijk niet bedoeld voor partijen om zich te profileren, maar om Veiligheidsregio Drenthe te helpen om een goede uitvraag in de markt te zetten. Veiligheidsregio Drenthe wil graag ingaan op de volgende onderwerpen:

  • Plaatsing accu’s en extra accu’s;
  • Voertuigen uitrusten zonder 230 volt generator en de mogelijkheden hierbij;
  • Compressoren;
  • Digitale bediening bluspomp;
  • VR oplossingen voor opleidingen;
  • Alternatief voor volautomatische versnellingsbak met koppelomvormer.

Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze marktconsulatie dan verzoeken wij u om uw interesse uiterlijk op woensdag 14 oktober 2020 per mail kenbaar te maken. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *