Woerden kiest voor Pouw voor leerlingenvervoer – Aanbestedingsnieuws

Woerden kiest voor Pouw voor leerlingenvervoer

Jaarlijks maken de leerlingen van de twee middelbare scholen in Woerden vele busreizen voor bijvoorbeeld werkweken en excursies. De scholen hebben de handen ineen geslagen en na een gezamenlijk doorlopen Europese aanbesteding een contract afgesloten met Pouw Vervoer B.V.

Een goede afstemming, samenwerking en een kosten-efficiencyslag waren de belangrijkste redenen voor het Minkema College en het Kalsbeek College om een gezamenlijk Europees aanbestedingstraject te starten voor een nieuw contract voor het busvervoer van hun leerlingen.

Mark de Haas, bestuurder Minkema College: “Door samen op te trekken, hebben we goede afspraken kunnen maken met de vervoerder.”

De overeenkomst met Pouw Vervoer B.V. is aangegaan voor een periode van vier jaar (tot en met 2028). De winnaar van de Europese aanbesteding is bepaald door het gunningscriterium ‘beste prijs-kwaliteitverhouding’. “Maar we vinden het een fijne bijkomstigheid dat het een regionale partij is geworden”, aldus Tijmen Smit, bestuurder Kalsbeek College. “Hiermee zijn de lijntjes kort en dragen we als scholen bij aan de ontwikkelingen van regionale bedrijven.”

De directeur van Pouw Vervoer, Martijn van der Kroef, is vereerd dat zijn bedrijf de gezamenlijke aanbesteding van het Minkema College en het Kalsbeek College heeft gewonnen.

Bron: Minkema College, 23 april 2024

©ZAZ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *