Levering verkeers- en straatnaamborden regio Rivierenland – Aanbestedingsnieuws

Levering verkeers- en straatnaamborden regio Rivierenland

Foto: Google Streetview

De gemeenten Zaltbommel en Culemborg zijn op zoek naar één leverancier die de door de gemeenten gewenste verkeersborden, straatnaamborden en toebehoren, voldoend aan de gestelde voorwaarden, kan leveren . Voor de gemeente Maasdriel geldt dat de leverancier alleen verkeersborden en toebehoren zal gaan leveren.  De materialen dienen binnen de
raamovereenkomst op afroep geleverd te worden. Hiervoor zullen binnen de raamovereenkomst door elke gemeente afzonderlijk nadere opdrachten worden verstrekt.

Voor het leveren van verkeersborden, straatnaamborden en toebehoren zal per deelnemende gemeente met de opdrachtnemer een overeenkomst afgesloten worden.  De overeenkomst in de vorm van een raamovereenkomst gaat in op 1 februari 2024. De
initiële looptijd van de overeenkomst is twee jaar en eindigt op 31 januari 2026. Na de deze looptijd kan de overeenkomst tweemaal voor de duur van één jaar verlengd worden.

Zowel binnen de raamovereenkomst als buiten de raamovereenkomst is het voor de deelnemende gemeenten mogelijk om door middel van een vooraf afgebakende pilot projecten te experimenteren met duurzame initiatieven. Dat houdt in dat de gemeenten in uitzonderlijk gevallen naast de opdrachtnemer ook andere leveranciers kan benaderen aan de pilot mee te werken. Dit zal vooraf met de opdrachtnemer gecommuniceerd worden. Gunning vindt plaats op basis van de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned dinsdag 24 oktober 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/314388

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 25 oktober 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *