Horeca gemeentelijke gebouwen gemeente Steenbergen – Aanbestedingsnieuws

Horeca gemeentelijke gebouwen gemeente Steenbergen

Foto: pixabay.com

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Steenbergen is van plan de opdracht voor de levering van horeca artikelen voor de zwembaden en het gemeentehuis aan te besteden. De grootste afnemer is het bedrijfsrestaurant in het gemeentehuis,  het gemeentelijk apparaat heeft de afgelopen jaren een significante groei en reorganisatie doorgemaakt. Dit is de aanleiding geweest voor deze aanbesteding. Daarnaast wenst de gemeente Steenbergen één totaal leverancier voor
verschillende organisatieonderdelen voor de levering op afroep van levens- en schoonmaakmiddelen.

eisen noemen wij: leverancier stelt een bestelportal beschikbaar per locatie met relevantie producten voor de
opdrachtgever. Opdrachtnemer dient rekening te houden met samenwerkingsovereenkomsten tussen opdrachtgever en bepaalde merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Ola, Lipton en Pepsico. Indien producten niet voorradig zijn dan mogen deze niet in backorder worden gezet. De Opdrachtnemer dient opdrachtgever te informeren dat het product niet leverbaar is.
Opdrachtgever zal vervolgens het product bij een volgende bestelling opnieuw bestellen. Bestellingen die voor 20:00 worden geplaatst in de portal dienen de eerst volgende dag geleverd te worden. (zondag niet). Spoedbestellingen kunnen telefonisch door worden gegeven.

De opdracht betreft een raamovereenkomst. De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2024 De raamovereenkomst heeft een vaste looptijd van vier jaar. De overeenkomst kan twee  keer worden verlengd voor de duur van één jaar. Er is geen sprake van stilzwijgende verlenging. Een eventuele verlening of opzegging dient schriftelijk te worden bevestigd.

Bron: Tenderned donderdag 14 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/309760

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 15 september 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *