DJI zoekt psychologische testen – Aanbestedingsnieuws

DJI zoekt psychologische testen

DJI zoekt psychologische testen voor monitoring met een webapplicatie en heeft pas een aanbesteding daartoe gewijzigd met een kennisgeving. Daarin staan 2 verschillende aankondigings en gunningsdata gecommuniceerd. Inschrijvers moeten daar goed opletten.

Opmerkelijk: De testen zijn niet voor de gevangenen maar voor het personeel. Moet dit soms uitstralen, dat je wel gek moet zijn om daar te willen werken?

Genoeg gelachen,

DJI vraagt ondernemers om in een webportaal te leveren: valide en betrouwbare digitale psychologische testen, vragenlijsten en instrumenten ten behoeve van selectie, mobiliteit en doorstroom (loopbaan-/talentontwikkeling).

De psychologische testen en vragenlijsten die niet in eigen beheer zijn, worden door middel van Application Programming Interfaces (API) aangeboden in de webportaal. De webportaal is de (werk)omgeving van zowel kandidaten die testen en/of vragenlijsten invullen als van het personeel van DJI dat de rapportage van de resultaten inziet. De portaal wordt flexibel ingericht met verschillende (werk)omgevingen voor personeel van DJI en met verschillende samenstellingen van testen, vragenlijsten en andere instrumenten voor kandidaten.

Tenders van de DJI vallen meteen op, en helemaal psychologische testen, supply chain gedragswetenschap oh jee paniek. Des te gekker dat deze tenders voor pscyhologische testen, pas opvallen als we de kennisgeving zien. Hebben andere tenderwatchers dat nu ook, de echt leukste tenders pas zien bij de kennisgeving?

In de aanbestedingsdocumenten bij deze Tender zit een opvallende sneer naar TenderNed toe, in de vorm van het document
Bericht TenderNed – publicatie zonder aanbestedingsstukken.pdf
Gepubliceerd op 24 aug. 2023, Portable Document Format, 259 KB van DJI maar dus niet van TenderNed

De strekking: het is allemaal HUN SCHULD. JULLIE! MET JE TENDERS. ALLEMAAL JULLIE SCHULD HOREN JULLIE. Zondeval, eten van de appel, he, jullie hebben Eva daartoe áángespoord! Zien jullie, de Dienst Gevangenissen DJI zegt het duidelijk en zij zitten vlak bij het OM in de buurt en zo dus ze kunnen heus wel weten wie het gedaan heeft met al die kroongetuigen in de lik. Met jullie wetgeving-nauwgezet-volgen, omtrent vooraankondigingen, wat is dat nou! Wetgeving volgen, dat doen ze bij de DJI toch ook niet! Wat een schande zeg. En al die E-herkenning ook. Stelletje Zwarte Pieten!

Scherts is een stijlfiguur die de Neerlandici van TenderNed wel zullen herkennen. Het Bericht dat Bericht TenderNed heet maar dus geen bericht is van TenderNed maar van DJI meldt:

Gezien TenderNed geen optie kan bieden voor een aanpassing van de planning bij een vooraankondiging en wij als aanbestedende dienst u wel tijdig willen voorzien van de juiste gegevens is de aankondiging gepubliceerd. In de aankondiging zitten geen aanbestedingsstukken en deze zullen naar verwachting op 11 september 2023 gepubliceerd worden.

 

Dan zit daar bij dat document een planning gepubliceerd, waarin staat dat de aankondiging volgt op 11 september 2023, terwijl de aankondiging op TenderNed meldt dat de opdracht werd aangekondigd op 24 augustus 2023.

Door voor de relevante data naast het gebruik van TenderNed en de mogelijkheden tot rectificatie daarin, zelf ook met lijsten aan te komen, wordt het er voor inschrijvers die wat verder van DJI af staan, niet duidelijker op.

-Vooraankondiging 13 juni 2023 gepubliceerd op TenderNed 15 juni
-Aankondiging 24 augustus 2023 gepubliceerd op TenderNed 24 juni

Eigen tijdspad, gepubliceerd 24 augustus op TenderNed in het bericht TenderNed document.
-Afwijkend tijdpads aankondiging gedateerd 22 augustus, gepubliceerd op 24 augustus 2023 is als volgt:

Dus  aankondiging 11 september,maar dit staatje is dus van 24 augustus en daarná op 8 september verschijnt er een kennisgeving waarin staat dat de deadline voor de inschrijving niet op 3 maar op 30 november is, en dat dat ook geldt voor de opening van de stukken.
Klopt het staatje dan of de TenderNed datum? Volgens de Haviltex-norm is het gewoon wat partijen over en weer van elkaar mochten verwachten…wat is dat dan weer…

Leuk weetje over de vooraankondiging dat misschien de chaos verklaart:

“Als er een vooraankondiging wordt gepubliceerd, mag de inschrijvingstermijn worden verkort.”

Bron:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/307805/documenten

Bron staatje:  Bericht TenderNed - publicatie zonder aanbestedingsstukken (6)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *