Central Point winnaar aanbesteding bij ROC West-Brabant – Aanbestedingsnieuws

Central Point winnaar aanbesteding bij ROC West-Brabant

Central Point is één van de winnaars van de Europese aanbesteding voor ICT hardware bij het ROC West-Brabant. Naast Central Point zijn ook Scholten Awater en Aces Direct geselecteerd. Het ROC West-Brabant verzorgt VMBO en MBO opleidingen op diverse locaties in West-Brabant. ROC West Brabant heeft bewust de keuze gemaakt om kleinere scholen in te richten voor voortgezet onderwijs/vmbo en middelbaar beroepsonderwijs. Zo is er in de hele regio een uitgebreid aanbod van scholen, onderwijssoorten en opleidingen. Het contract heeft een looptijd van 4 jaar.

Het contract heeft betrekking op de levering van werkplek hardware zoals desktop, laptops, tablets, all-in-one pc’s, monitoren en docking stations inclusief optioneel bijbehorende dienstverlening zoals het uitgepakt leveren, vooraf voorzien van werkplekken van een label en een image, het plaatsen van de geleverde apparatuur op de werkplek en het innemen van de verouderde hardware inclusief gecertificeerde dataverwijdering.

Ronald Ederveen, Directeur Central Point Business Solutions:

“Wij zijn zeer verheugd met de gunning van deze aanbesteding door het ROC West-Brabant voor de levering van ICT hardware. Steeds meer Nederlandse educatie instellingen herkennen zich in het aanbod van Central Point. Een zeer breed assortiment, echte persoonlijke aandacht, onze gebruiksvriendelijke webshop en ons uitgebreide dienstverleningspakket bieden unieke toegevoegde waarde, die wij ook graag in de praktijk brengen bij het ROC West-Brabant.”

Bron: Central Point

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *