Bouwteam dak gemeentehuis Alphen aan den Rijn – Aanbestedingsnieuws

Bouwteam dak gemeentehuis Alphen aan den Rijn

Het stadhuis van de gemeente Alphen aan den Rijn, een glazen geval dat landelijk bekendheid kreeg na het object te zijn van de bouwfraude affaire moet worden gerenoveerd. Daarvoor zoekt de gemeente een bouwteam.

Het doel van deze aanbesteding is het selecteren van één opdrachtnemer die de gemeente Alphen aan den Rijn helpt in een bouwteam bij het herstel van de gevel, werkzaamheden aan het dak en een stuk verduurzaming van het Gemeentehuis. Deze aanbesteding volgt de nationaal openbare procedure.©Alphen aan den Rijn 2023
Het herstel van de gevel is nodig omdat de gevel lekt, omdat de bouw slecht is uitgevoerd. Aanpassing van de spaghettiramen is daarom onvermijdelijk, zo meldt de gemeente in de aanbestedingsleidraad. Daartoe moet ook de zinken gevelbekleding worden gedemonteerd en de kunststof dakbedekking moet tegelijk vervangen worden.

De scope van de opdracht is nog niet helemaal uitgekristaliseerd en vandaar dat men graag een bouwteam had gewild.

De gemeente heeft de waarde van de opdracht geraamd op 4 miljoen.  (NDR, iets zegt ons dat voor wat betreft die kosten… nu ja we willen niet de onheilsprofeet uithangen) De opdracht loopt voor 24 maanden, is 4 september gepubliceerd en te vinden via Negometrix.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *