Aanleg Noordzuidverbinding Hellendoorn – Aanbestedingsnieuws

Aanleg Noordzuidverbinding Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de aanleg van een Noordzuidverbinding voor de delen Hellendoorn zuid en Hulsen. De uiterste inschrijfdatum is 24 oktober 2023 en de opdracht is opgezet via Mercell.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit: –    het verrichten van opruimwerkzaamheden; –    het verrichten van grondwerken; –    het verrichten van (druk)rioleringswerkzaamheden; –    het verrichten van rioleringswerkzaamheden tbv kolkaansluitingen en duikers; –    het leveren en aanbrengen van funderingen en asfaltverhardingen; –    het leveren en aanbrengen van elementen verharding en kantopsluitingen; –    het ter beschikbaar stellen van werknemers, materieel en materialen; –    het verrichten van bijkomende werken.

Een eerder noordelijk stuk is aangelegd door : Nexus Infra uit Nijverdal, het zuidelijk stuk was al in 2015 voorzien qua planning voor 2020/21.

Voor bewoners komt de weg toch nog onverwacht. Zo berichtte Tubantia eerder:

https://www.tubantia.nl/hellendoorn/hele-noord-zuidverbinding-komt-er-toch-op-deze-3-plekken-wordt-straks-gewerkt~a98a5433/

en ook:

http://www.dorp-hellendoorn.nl/Wandelen/DorpsRaad/Noordzuidverbinding_Hellendoorn.html

en

https://www.tubantia.nl/hellendoorn/leg-noord-zuidverbinding-in-hellendoorn-helemaal-aan~a3d4d273/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *