Bink groep installeert nieuwbouw Gemini college en sportzaal Ridderkerk – Aanbestedingsnieuws

Bink groep installeert nieuwbouw Gemini college en sportzaal Ridderkerk

Binkgroep heeft samen met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek een opdracht gewonnen voor de bouw en installatie van het Gemini college in Ridderkerk. De bouw gaat medio april van start. De aanbesteding begon in juli 2020. Van alle inschrijvingen kwam het bouwteam van Slokker Bouwgroep het beste uit de test. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de locatie van het voormalige hoofdveld van RVVH aan de Populierenlaan. HHet huidige schoolgebouw aan de Prinses Magrietstraat is verouderd en voldoet niet aan de eisen van de tijd.

Het nieuwe gebouw zal worden voorzien van een sportzaal met twee vloeren. Bink Groep start in het tweede kwartaal van dit jaar met de uitvoering van de elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en de PV-installatie. Ralph Bink van de DGA Bink Groep is er enthousiast over.

Wij zijn trots dat wij deel uitmaken van het bouwteam. Wij streven naar duurzame relaties. Onze gezamenlijke aanpak met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek met betrekking tot het aanbestedingstraject is hier een mooi voorbeeld van. Doordat wij ons als partners hebben ingeschreven, bieden we de opdrachtgever het complete plaatje, en daar hebben we allemaal profijt van!

Bink Groep uit Sprundel is een familiebedrijf dat is uitgegroeid sinds 1979 van een eenmanszaak naar een betrouwbaar elektrotechnische dienstverlener, met drie gespecialiseerde merken onder één dak: BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar. Door haar persoonlijke maar professionele aanpak, duurzame kwaliteit en vakkennis, heeft Bink Groep met haar meer dan 130 gemotiveerde medewerkers het doel om de komende drie jaar de beste elektrotechnische dienstverlener van Zuid-Nederland te worden.

Zie ook: https://www.binkgroep.eu

Slokker Bouwgroep
Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij bouwprojecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedopgaves.

Zie ook: Slokker.com

Scheer & Foppen is opgericht in 1964. De heer Aart Foppen startte als lokale installateur vanuit zijn woning in Harderwijk. Inmiddels is Scheer & Foppen Installatietechniek uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse markt.Scheer & Foppen is opgericht in 1964. De heer Aart Foppen startte als lokale installateur vanuit zijn woning in Harderwijk. Inmiddels is Scheer & Foppen Installatietechniek uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse markt.

Zie ook: https://www.sfi.nl/nieuws/

 

©Ridderkerk 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *