BHV App Rijksoverheid gewonnen door Safeguard / Flash – Aanbestedingsnieuws

BHV App Rijksoverheid gewonnen door Safeguard / Flash

©Zaz 2020

Flash Private Mobile Networks heeft met Safeguard de aanbesteding gewonnen om een Safeguard-app te gaan leveren voor de Nederlandse Rijksoverheid. Het gaat om een BHV app voor de hele rijksoverheid.

‘Het winnen van de aanbesteding voelt als een bekroning op het werk waar we 4,5 jaar geleden mee begonnen zijn’, vertelt Ingmar Vroege, CEO van Safeguard. Het contract houdt in dat in de loop van 2020 en 2021 de app geïmplementeerd gaat worden bij alle vestigingen van Rijkswaterstaat, FMHaaglanden, Dienst Justitiële Inrichtingen, Belastingdienst en overige deelnemers.

Uniek aan de app is dat het ook de beschikbaarheid van bezoekende BHV’ers in geval van calamiteiten toont. Deze ontwikkeling komt ook voor andere Safeguard klanten beschikbaar; als ze hier interesse in hebben. Een netwerk van BHV’ers die direct hulp kunnen bieden in geval van een calamiteit zal de zelfredzaamheid en veiligheid van werknemers flink verhogen.’

Blijkens een vooraankondiging van een marktconsultatie van 28 mei 2018 was de rijksoverheid ook net op zoek naar een manier om de BHV’ers van de rijksoverheid  “efficiënt in te kunnen zetten […] los van de organisatie waar zij werkzaam zijn en op welke locatie zij op dat moment werkzaam zijn, optimaal kan faciliteren.

Op 30 juli 2019 verscheen er ook net een aankondiging voor een dergelijke rijksbrede BHV-app.

Bron:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *