Bedrijfskleding stichting Paleis Het Loo – Aanbestedingsnieuws

Bedrijfskleding stichting Paleis Het Loo

In de huidige situatie wordt de bedrijfskleding bij diverse leveranciers afgenomen. Paleis Het Loo heeft besloten om de inkoop van bedrijfskleding Europees openbaar aan te besteden. De nieuwe overeenkomst moet per 1 april 2022 ingaan.
Met de inschrijver die een inschrijving heeft ingediend met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wenst Paleis Het Loo
een overeenkomst te sluiten. Met de inschrijver die als nummer twee in de rangorde is geëindigd, wordt een waakvlamovereenkomst gesloten.

Paleis Het Loo wil dat al haar kledingdragers representatief, betrouwbaar, duurzaam en herkenbaar gekleed gaan, waarbij kwaliteit, draagcomfort en veiligheid vooropstaan en waarin de kledingdragers hun werkzaamheden naar behoren kunnen uitvoeren. De opdrachtnemer dient Paleis Het Loo volledig te ontzorgen ten aanzien van het bestelproces en de logistiek, de
levering, het aanbrengen van logo’s en retouren. Tijdens de contractduur is opdrachtnemer in staat om:
• een partnerschap aan te gaan met Paleis Het Loo;
• op correcte en efficiënte wijze het bestel- en beheerproces te optimaliseren en te verzorgen via een online web-tool, waarbij opdrachtnemer zorg draagt voor een duidelijk toelichting aan de medewerkers van Paleis Het Loo;
• tijdig te leveren;
• klachten correct af te handelen;
• retourleveringen af te handelen;
• heldere en tijdige communicatie te voeren met bestellers en leidinggevenden;
• rapportages te verzorgen.

Het doel van deze aanbesteding is een nieuwe eigentijdse lijn bedrijfskleding voor Paleis Het Loo, passend bij de merkmissie, huisstijl, merkwaarden en uitstraling van Paleis Het Loo, bijdragend aan het gevoel van Paleis Het Loo en de beleving/belevenis van de bezoeker. De Opdracht betreft het leveren, vervangen en herstellen van bedrijfskleding (inclusief bijbehorende service en dienstverlening) voor de medewerkers van onderstaande draaggroepen van Paleis Het Loo. De groepen zijn verdeeld in functioneel en representatief. Onder bijbehorende service en dienstverlening wordt o.a. verstaan:
het opmeten van de kleding;
het vermaken van de kleding;
het aanbrengen van logo/borduursel;
reparatie/herstelwerkzaamheden aan de kleding.

De doelstelling van Paleis Het Loo is 30% stijging van het aantal bezoekers vanaf 2022. Naar verwachting stijgt het aantal medewerkers in hetzelfde volume mee. De inschatting voor het aantal medewerkers (functioneel en representatief) vanaf dat moment zijn:
Vaste medewerkers: 185
Flexibele medewerkers: 105
Vrijwilligers: 165

Voorafgaand aan de publicatie van deze aanbesteding, heeft een marktconsultatie plaatsgevonden. Hier hebben negen leveranciers aan deelgenomen. De informatie uit de marktconsultatie is verwerkt in de aanbestedingsdocumenten. De looptijd van de overeenkomst is vastgesteld op 60 maanden.
De voorziene startdatum is 1 april 2022, Optiejaren: drie maal één jaar.

Bron: Tenderned woensdag 22 september 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/238862

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *