Aanbesteding komkommers jobstijding – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding komkommers jobstijding

Net nu de halve redactie is opgekrabbeld uit een langdurig ziekbed, en we weer zo fris zijn als pasgeboren hoentjes, is het nieuws weer op verlof. De tenders laten het langzaam afweten, de Kamers waren al lang met reces en alles in ambtenarenland verlaat ons. Of dat nu is in de meticuleus gereedgemaakte Volvo, voor een bezoekje aan een côte of een costa.  Of met een luxueuze vliegreis naar Bali of Brazilië of iets anders dat alleen te betalen is vanaf een dubbele schaal 11.

©Zaz 2023 komkommertijd

Wij zitten hier maar mooi te kijken hoe wel voor de helft van de tekstuele opbrengst zeker 2x zo veel tijd kwijt zijn aan uw dagelijkse aanbestedingsprakkie feitelijk nieuws. Een oneindige stroom persberichten is compleet tot stilstand gekomen. En zelf iets verzinnen is ook alweer van maanden oud, de wob verzoeken naar de evident kwestieuze mondkapjesinkoop hebben we al 10x over bericht, dat kunnen we echt niet nog eens een keer dunnetjes over doen.

Kondig dus nog eens een gunning af, doe eens iets met duurzame kantoorplanten inkoop, leg eens een bijentuin voor vlinders met een identiteitsstoornis en red de pers. Nu is het moment om dat halfgare kansloze project dat maar niet op de rails terecht komt, alle aandacht te geven dat het verdient.

We zeggen het niet alleen namens ons maar ook voor elke andere krant. Artistiek beschilderde isolatie, innovatieve straatstenen die lawaai maken als je je belasting niet betaald hebt, laat het ons nu weten alstublieft, u weet niet hoe erg het is, alles te moeten lezen en dankbaar te moeten zijn voor een stoepverbreding op Schiermonnikoog. Hey achterblijvers. We need You!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *