Zaaksysteem gemeente Meppel – Aanbestedingsnieuws

Zaaksysteem gemeente Meppel

Illustratie: © Gemeente Meppel

De gemeente Meppel zoekt een zaaksysteem ter vervanging van de huidige applicatie. De applicatie is op dit moment de centrale applicatie waar generieke processen in worden afgehandeld. Daarnaast is het zaaksysteem het archief voor de generieke processen en diverse vak applicaties. De gemeente Meppel gebruikt het zaaksysteem als applicatie waarin alle documenten en communicatie rondom een zaak op een overzichtelijke manier te vinden is. Waarbij het zaaksysteem de communicatie met interne- en externe partijen faciliteert en direct in de zaak opslaat. Met het zaaksysteem wil de gemeente Meppel de dienstverlening verbeteren en optimaliseren. Dit door, waar mogelijk, statusinformatie te delen met inwoners en
organisaties en een platform te bieden waar aanvragers berichten en documenten kunnen delen. Zodat er een effectieve samenwerking ontstaat met betrokkenen.

De opdracht houdt in hoofdlijnen in:
1. De levering, implementatie en beschikbaar stellen van een zaaksysteem voor 450 gebruikers. Huidige aantal actieve gebruikers is 436. De groei is afhankelijk van personele groei bij gemeente Meppel.
2. De opslag van 4 TB aan huidige zaaksysteem data, dat naar alle waarschijnlijkheid toeneemt.
3. Gegarandeerde uptime van de gehoste oplossing.
4. Onderhoud en ondersteuning.
5. Training en documentatie.
6. PoC waaruit functionaliteit uit PvE getoetst kan worden

De raamovereenkomst wordt aangegaan voor een vaste periode van vijf  jaar welke start na afronding van de implementatie. Hierna bestaat de optie om de overeenkomst vijfmaal met één jaar te verlengen. Er is sprake van een openbare procedure. De passende inschrijvingen worden beoordeeld en gerangschikt op basis van het gunningscriterium van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned woensdag 18 oktober 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/313819

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 19 oktober 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *