Schoonmaakonderhoud Stg. Chr. Onderwijs Haaglanden – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakonderhoud Stg. Chr. Onderwijs Haaglanden

Foto: pixabay.com

Deze aanbesteding is eerder gepubliceerd onder kenmerk TN 439386. Door een administratieve fout konden de termijnen in Tenderned niet meer worden aangepast. Derhalve is de aanbesteding met nummer TN 439386 vroegtijdig beëindigd. De Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden ( SCOH) is een onderwijs organisatie in de regio Haaglanden. Onder het bestuur vallen:
• 32 basisscholen ( 29 BRIN-nummers; 32 locaties)
• 4 scholen voor speciaal basisonderwijs;
• 1 school voor ( voortgezet) speciaal onderwijs
• 1 school voor voortgezet onderwijs ( praktijkschool)

Doel van de aan te besteden opdracht is het sluiten van een overeenkomst met drie dienstverleners voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Onder de dienstverlening valt:
– Het verzorgen van dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, inclusief de daarvoor benodigde materialen en middelen.
– Het dagelijks controleren en indien nodig bijvullen van sanitaire dispensers, alsmede het op peil houden van de benodigde voorraad van sanitaire verbruiksartikelen.
– Het afvoeren van afval naar de daarvoor bestemde containerruimten.
– Het uitvoeren van glasbewassing aan de binnen- en buitenzijde, alsmede het wassen van het separatieglas.
– Het uitvoeren van specialistisch vloeronderhoud.
– Het uitvoeren van ad-hoc (regie) werkzaamheden, die niet in de overeenkomst zijn vastgelegd maar wel gerelateerd zijn aan schoonmaakdienstverlening.

Het contract wordt aangegaan voor de duur van twee jaar. De startdatum is 26 februari 2024.Onder meer afhankelijk van de resultaten van de Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI) kan SCOH het contract tweemaal met drie jaar verlengen. De inschrijver heeft derhalve zelf mede invloed op de duur van het contract. SCOH zal de overeenkomst tot stand te brengen op basis van een Europese openbare aanbestedingsprocedure. De opdracht heeft betrekking op drie percelen. Het is toegestaan om op één of meerdere percelen afzonderlijk in te schrijven. Echter zal er slechts één perceel per inschrijver gegund worden.

Bron: Tenderned zaterdag 18 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/317036

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 20 november 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *