Applicatie melding openbare ruimte Purmerend – Aanbestedingsnieuws

Applicatie melding openbare ruimte Purmerend

Illlustratie: pixabay.com

Inwoners van de gemeente komen op straat, onderweg, in een park of rond de thuisomgeving, kortom in de openbare ruimte van alles tegen. Indien een inwoner bij de gemeente melding wil maken van iets onrechtmatig of dat er iets opgeruimd dient te worden dan kunnen zij dit door middel van een app en/of portal aanmelden. De burger wil dat dit opgelost wordt en de gemeente wil ook graag dat dit opgelost en dus gemeld wordt. De gemeente wil immers een goede en prettige leefomgeving realiseren. Er is dus een gezamenlijk belang om dit proces “Meldingen Openbare Ruimte” (MOR) efficiënt te laten verlopen.
De gemeente is een groeigemeente en zal binnen afzienbare tijd een 100.000 plus gemeente worden. Mede daardoor is het van belang dat er een goede verwerking bestaat voor de MOR.

De gemeente is op zoek naar een standaard SAAS oplossing die in ieder geval voldoet aan het gestelde in deze aanbesteding, waarbij stabiliteit, continuïteit en minimale verstoringen hoog in het vaandel staan. De overeenkomst met de opdrachtnemer wordt aangegaan voor een periode van vijf jaar. De verwachte ingangsdatum is 1 september 2024. De gemeente heeft de
mogelijkheid om de duur van de overeenkomst vijf keer met twee jaar te verlengen. De procedure die van toepassing is op deze aanbesteding is de Europees openbare procedure.

Bron: Tenderned dinsdag 7 mei 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/335474

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 8 mei 2024

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *