Schoonmaak sportaccommodaties Pijnacker-Nootdorp – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak sportaccommodaties Pijnacker-Nootdorp

Foto: pexels.com

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is eigenaar van 10 binnensport accommodaties bestaande uit sporthallen, gymzalen en sportzalen. Twee accommodaties worden in eigen beheer schoongemaakt en vallen buiten de scope van deze opdracht.
De opdrachtgever is op zoek naar één servicegerichte dienstverlener die een proactieve bedrage levert aan schone en veilige sport- en algemene voorzieningen. Het schoonmaakbedrijf dat de gemeente zoekt, levert hiervoor zelf schoonmaakmiddelen en materialen. De opdrachtgever zorgt per accommodatie voor een schrob/zuigmachine voor de sportvloer. Er is bij aanvang van de nieuwe overeenkomst geen sprake van achterstallig schoonmaakonderhoud en er is geen personeel dat overgenomen dient te worden.
De opdracht start met drie accommodaties. Mogelijk vindt in de toekomst een uitbreiding van het aantal locaties plaats. Voor het uitvoeren van de opdracht dienen partijen aantoonbaar ervaring te hebben met het schoonmaken van gemeentelijke binnensportaccommodaties.

• Schoonmaakmiddelen en materialen dienen door het schoonmaakbedrijf geleverd te worden.
• Toiletpapier en handdoeken worden geleverd door opdrachtgever.
• Schrob-/zuigmachine voor de sportvloer wordt door opdrachtgever beschikbaar gesteld en onderhouden.
• Rekening houden met de intensiteit van het gebruik van de hal (zomer minder bezet dan in de winter)
• Werkzaamheden dienen afgestemd te worden op het gebruik van de accommodaties.
• Er dient een logboek per accommodatie bijgehouden te worden waarbij aanwezigheid schoonmaker wordt geregistreerd. Logboek wordt ook gebruikt voor melden van onvolkomenheden.

Deze opdracht betreft een raamovereenkomst met een geraamde waarde over de gehele (potentiële) looptijd van €1.250.000,-. De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft geen afnameverplichting en geeft geen omzetgarantie. Wel
maximeert de gemeente de totale omvang van deze opdracht (initiële looptijd inclusief verlengingsopties) op €1.250.000,-.
De inwerkingtreding van de overeenkomst is gepland op 1 augustus 2024 en heeft een looptijd tot en met 31 juli 2026, met een optie tot verlenging door de gemeente Pijnacker-Nootdorp van tweemaal twee jaar. De gemeente Pijnacker-Nootdorp volgt voor de aanbesteding een Europees openbare procedure.

Er zal een schouw worden gehouden op 21 mei 2024, vanaf 13:00 uur. Verdere gegevens hierover konden wij niet vinden.

Bron: Tenderned dinsdag 7 mei 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/335467

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 8 mei 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *