Schoonmaak Rijksmuseum Boerhaave – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak Rijksmuseum Boerhaave

Foto: Google Streetview

Rijksmuseum Boerhaave is van plan een overeenkomst te sluiten met één leverancier voor schoonmaakdienstverlening. De aanbesteding wordt uitgevoerd aan de hand van de openbare procedure. De opdracht wordt gegund aan de inschrijver
met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De overeenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar. De overeenkomst kan twee keer door opdrachtgever met één jaar verlengd worden. De aanbestedende dienst gunt op basis van het criterium beste prijs-kwaliteitverhouding

De schoonmaakdienst is het visitekaartje voor het museum. Rijksmuseum Boerhaave stelt hoge eisen aan een representatief museum. Het personeel is daar een belangrijk onderdeel van. Het museum is gevestigd in een monumentaal pand van totaal ongeveer 5000 m² bruto vloeroppervlak en is gevestigd in het centrum van Leiden aan de Lange Sint Agnietenstraat 10.
Op de begane grond zijn een deel van de kantoren, beveiliging, entree, horeca, educatieruimtes en tijdelijke tentoonstellingen gehuisvest. Op de 1e verdieping is de vaste collectie tentoongesteld en technische dienst gevestigd. Op de 2e verdieping zijn  kantoren, educatieruimtes en technische ruimtes. Het museum heeft geen eigen parkeerplekken. U kunt in de buurt betaald parkeren.

Het museum is van maandag tot en met zondag en feestdagen, geopend. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen plaatsvinden ma t/m vr tussen 08.30 uur en 13.00 uur en in het weekend en op feestdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. De kantoorruimtes dienen te worden schoongehouden volgens de normen voor een gemiddeld kantoorgebouw (AQL 7). Voor een aantal ruimtes geldt een hogere norm (dagelijks programma waarbij de representatie een belangrijke rol speelt) (AQL 4).
De werkzaamheden in en rondom de entree  kunnen plaatsvinden ma t/m vr tussen 08.30 uur en 10.00 uur en in het weekend en op feestdagen tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Dit in verband met de openingstijd van het museum (10.00u).
Het museumgebouw met daarin de gebruikelijke publieksvoorzieningen, verkeersruimten en expositieruimten, moet uiterst representatief zijn. Er is een hoge mate van flexibiliteit en inzicht nodig is om hieraan te kunnen voldoen. Bij wisseling/herinrichting van tentoonstellingen zijn bepaalde expositieruimten gesloten voor publiek en dus ook voor de schoonmaakdienst. De inzet van personeel moet dusdanig zijn dat hier flexibel mee om wordt gegaan. Wat kan betekenen dat
het moment van schoonmaak van deze ruimtes kort van te voren bekend kan zijn.

In het kader van deze aanbesteding vindt een schouw plaats. Deze schouw zal plaatsvinden donderdag 24 augustus 2023 op een nader te bepalen tijdstip, locatie Lange Sint Agnietenstraat 10 te Leiden. Tijdens deze schouw wordt u niet in de gelegenheid gesteld vragen te stellen. Uw vragen kunt u schriftelijk indienen. Indien u aan de schouw wilt deelnemen, dient u dit uiterlijk 17 augustus 2023 op Tenderned aan te geven. Per inschrijver kunnen maximaal twee personen aan de schouw deelnemen.
U dient zich op genoemde datum en tijdstip te melden bij de receptie van het museum.

Bron: Tenderned zondag 16 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/304170

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 18 juli 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *