Schoonmaak Avri – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak Avri

Aanbesteder én opdrachtgever van deze aanbesteding is de gemeenschappelijke regeling Avri. Avri geeft invulling aan de afvalzorgplicht in de gemeenten Buren, Culemborg, West-Betuwe, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel. Voor deze acht gemeenten verzorgt Avri de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen. Binnen de opdracht valt:
– Regulier en periodiek schoonmaakonderhoud (inclusief vloeronderhoud)
– Glasbewassing
– Leveren van sanitaire voorzieningen
– Bijvullen sanitaire voorzieningen
– Leveren en ledigen sanitair boxen
– Leveren en beheren van sanitaire hardware (zeepdispensers, toiletrolhouders en bijvoorbeeld handdoekhouders)
– Vloeronderhoud
In de huidige situatie worden de volgende locaties door een schoonmaakdienstverlener schoongemaakt.  Dit gebeurt over het algemeen naar tevredenheid. Er wordt op dit moment gewerkt volgens het VSR kwaliteitmeetsysteem (prestatiegericht), waarbij de locaties Geldermalsen (5), Tiel (3), Culemborg en Zaltbommel gedurende 52 weken, vijf keer per week worden schoongemaakt.

Het kantoor en de weegbrug in Geldermalsen en de gehele locatie Werf Tiel worden nu buiten kantoortijden schoongemaakt. De overige locaties worden tijdens openingstijden schoongemaakt, zijnde maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot
en met 16.30 uur. Een deel van de werkzaamheden op kantoor Geldermalsen wordt ’s morgens uitgevoerd. Mogelijk wijzigt het aantal locaties gedurende de overeenkomst. Het nieuwe contract zal afgesloten worden voor 52 weken per jaar, vijfmaal per week. Hierbij dienen 52 weken als vaste weken aangehouden te worden op basis van een prestatieovereenkomst. Er zijn geen bijzondere evenementen waar rekening mee gehouden hoeft te worden. De opdrachtgever wenst door middel van een openbare Europese aanbesteding een overeenkomst te sluiten met één opdrachtnemer welke de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft aangeboden (BPKV). De geplande ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2024 De initiële looptijd van de
overeenkomst eindigt op 31 december 2025. Aanbestedende dienst heeft het recht deze basisduur van de overeenkomst tweemaal te verlengen met een periode van één jaar.

Bron: Tenderned donderdag 3 augustus 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/306533

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 4 augustus 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *