Restauratie kapel St. Louis Oudenbosch – Aanbestedingsnieuws

Restauratie kapel St. Louis Oudenbosch

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Google Streetview

De werkzaamheden van de opdracht bestaan in hoofdzaak uit de volgende onderdelen:
De kapel van Saint Louis te Oudenbosch is afgelopen periode aangekocht door de gemeente Halderberge om deze in het kader van het project Religieus Erfgoed geschikt te maken voor onder andere (klassieke) muziekvoorstellingen, trouwceremonies, recepties en andere bijeenkomsten. De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd volgens de geldende Richtlijnen van de Stichting ERM.

Er wordt tijdens de aanbestedingsprocedure een schouw georganiseerd. De schouw staat gepland op woensdag 12 april om 10:00 uur. Het doel van de schouw is de potentiële inschrijvers in de gelegenheid te stellen zich een goed beeld te vormen van de opdracht. De schouw zal plaatsvinden op de volgende locatie:
Saint Louisplein 50, Oudenbosch
Potentiële inschrijvers kunnen zich aanmelden voor de schouw via de berichtenbox van Tenderned tot uiterlijk dinsdag 11 april om 12:00 uur. Er mogen maximaal twee personen van de potentiële inschrijver aanwezig zijn bij de schouw. Op vragen zal tijdens de schouw niet worden ingegaan.

Het werk wordt aanbesteed volgens een Nationale openbare procedure. Definitieve gunning en aanvang van het werk is voorzien op 7 juni 2023. De opdracht wordt gegund op EMVI op basis van de ‘beste prijs-kwaliteitsverhouding’.

Bron: Tenderned vrijdag 24 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/292741

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 27 maart 2023

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *