Meubilair stadhuis Hoorn – Aanbestedingsnieuws

Meubilair stadhuis Hoorn

Het stadhuis van gemeente Hoorn wordt op dit moment verbouwd en uitgebreid. Voor het meubilair en inrichting is de gemeente Hoorn op zoek naar een onderneming die merkonafhankelijk de gemeente  kan ondersteunen. Hergebruik van bestaand meubilair en inkoop van nieuw of inkoop van meubilair welke hergebruikt kan worden.is het uitgangspunt.

• Het doel van de aanbesteding is om met één inschrijver een raamovereenkomst te sluiten voor het uitvoeren van nadere opdrachten.
De doelstellingen van de opdracht zijn:
• Kwalitatief hergebruik van bestaand meubilair.
• Inrichting grotendeels in lijn met de look en feel van het pand en het ontwerp.
• Het stadhuis dient 1 juli 2024 geheel ingericht te zijn zodat deze in gebruik kan worden genomen.

In het Programma van Eisen vindt u meer informatie over de eisen die de gemeente aan de uitvoering van de opdracht stelt.
De opdracht heeft een geraamde waarde van maximaal €650.000,-. Dit is de totale waarde inclusief opties en verlengingen, exclusief btw. Let op: dit is een raming; u kunt hier geen rechten aan ontlenen.
De initiële looptijd van de opdracht is dertig maanden. De geplande ingangsdatum is 15 februari 2024. De gemeente kan de overeenkomst, onder dezelfde voorwaarden, eenmaal verlengen met een periode van maximaal vierentwintig maanden.

Bron: Tenderned woensdag 8 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/315917

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 9 november 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *