KvK kiest voor SLTN voor IT hardware en cloud – Aanbestedingsnieuws

KvK kiest voor SLTN voor IT hardware en cloud

SLTN heeft 4 jaar geleden de raamovereenkomst “Centrale IT Hardware en bijbehorende dienstverlening” van de Kamer van Koophandel (KVK) gegund gekregen. Deze overeenkomst loopt in januari 2021 af. Daarom heeft de KVK de opdracht opnieuw aanbesteed. Dat was in juli 2020, de raamovereenkomst Centrale IT Hardware en Cloud-Broker. SLTN heeft de opdracht gegund gekregen op 30 oktober jl. voor een periode van maximaal 4 jaar.

De opdracht is, in vergelijking met de raamovereenkomst v

an 4 jaar geleden, uitgebreid met Cloud-Brokerage. De KVK was op zoek naar een partij die naast traditionele hardware levering, ook Clouddiensten kan bieden en inhoudelijk kan adviseren bij complexe vraagstukken. De geschatte opdrachtwaarde bedraagt € 42.000.000.

Eugène Tuijnman, CEO van SLTN:

“Het vertrouwen hebben van je relaties is het allerbelangrijkste wat je als IT bedrijf nodig hebt. Wij zijn daarom zeer verheugd dat de KVK opnieuw gekozen heeft voor SLTN, waarbij de dienst Cloud-broker is toegevoegd. Wederom blijkt dat medewerkers van SLTN uitstekend op de hoogte te zijn van de laatse trends en ontwikkelingen als het gaat om Datacenteroplossingen en Clouddienstverlening.”

 

©ZaZ 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *